Site icon svakodnevno.me

Umjesto mužu, svoje gole slike influcenerica poslala roditeljima i tu je stvar postala još gora

Umjesto mužu, svoje gole slike influcenerica poslala roditeljima i tu je stvar postala još gora


Umjesto mužu, svoju je golišavu fotografiju poslala na tri pogrešne adrese, i to na onu roditelja i poslovnog partnera. Gaf je to koji se dogodio fitness influencerici Steph Claire Smith (28) prije nekoliko godina, prenosi DailyMail.

Eksplicitna fotografija trebala je stići njenom partneru Joshu Milleru s kojim je trenutno u braku, ali je nekako završila kod potpuno pogrešnih ljudi. Njezini roditelji imali su uključene postavke automatskog preuzimanja fotografija, što znači da će sve fotografije koje prime biti odmah spremljene, tako da Steph nije mogla jednostavno poništiti slanje poruke.

– Mislim da to nismo trebali vidjeti – kratko joj je odgovorila mama.

U podcastu KICPOD Steph je rekla kako joj je cijela situacija bila smiješna, dok je njen partner izjavio kako mu je bilo jako neugodno, pogotovo u prisustvu njene mame kasnije.

No, nije ovo prvi put da su roditelji ove influencerice upoznati s detaljima seksualnog života njihove kćeri. Nedavno su britanski mediji pisali o 30-dnevnom seksualnom izazovu koji je Steph objavila.

Otkrila je tada kako su ona i suprug odradili  izazov u kojem su morali biti intimni svaki dan u periodu od mjesec dana.

U spomenutom podcastu KICPOD Steph je tada izjavila da joj je to bilo teško, ali da ih je izazov i zbližio. U



Source link

Exit mobile version