Site icon svakodnevno.me

Cristiano Ronaldo, Manchester United izbacio ga iz prve momčadi

Cristiano Ronaldo, Manchester United izbacio ga iz prve momčadi

Manchester United je s 2-0 (0-0) na domaćem terenu izdominirao Tottenham, a golove su zabili Fred i Bruno Fernandes, dok je veliki Cristiano Ronaldo (37) sve to morao gledati s klupe. I kad je utakmica bila pred krajem, kad je CR mogao dobiti priliku, Erik Ten Hag ga je poslao na zagrijavanje, ali ne i u igru te je tu Portugalcu prekipjelo pa je otišao put svlačionice prije kraja utakmice, a takvo ponašanje ne žele trpjeti među ‘crvenim vragovima’ te su izbacili Cristiana iz prve momčadi!

Daily Mail je pisao da je upravo Ronaldo krivac što nije ušao u igru jer je to odbio, a kako doznaje The Athletic, CR neće ni trenirati s momčadi.

– Cristiano neće biti dio momčadi Manchester Uniteda u utakmici protiv Chelseaja, koja se igra u subotu. Ostatak momčadi priprema se zajedno za tu utakmicu – stoji na službenim stranicama Uniteda.

Foto: Craig Brough/REUTERS

Sve je prokomentirao i trener Uniteda, Nizozemac Erik Ten Hag koji se mora nositi s velikim imenom i egom u svlačionici.

– Vidio sam ga, ali nisam s njim o tome pričao. Raspravljat ćemo o tome. Sad slavimo pobjedu. Ne želim sada o tome, sutra ćemo. Volio bih zadržati fokus na momčadi i sjajnoj predstavi svih 11 igrača i zamjena. Bila je to timska izvedba – rekao je nakon utakmice, a očito priča nije urodila plodom.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version