Site icon svakodnevno.me

‘Supertalent’; Zaplesao unatoč teškoj ozljedi: Nakon nesreće liječnici su mu prognozirali otežano hodanje

‘Supertalent’; Zaplesao unatoč teškoj ozljedi: Nakon nesreće liječnici su mu prognozirali otežano hodanje


Jedan od upečatljivijih nastupa u ‘Supertalentu’ večeras imao je 31-godišnji Sammed Mukanović koji je izveo zanimljivu plesnu koreografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naime, Sammeda je dva puta udario automobil, a nakon drugog udarca su mu liječnici prognozirali otežano hodanje, no on i dan-danas bezuvjetno uživa u plesu kojim se aktivno bavi.

Za audicijski nastup u Supertalentu odabrao je koreografiju koja govori o tjeskobi s kojom se i sam bori dugi niz godina. Sammed smatra da svatko traži kanal za rješavanje vlastitih problema, a za njega je to ples s kojim uspješno pobjeđuje svoju tjeskobu. Usprkos tremi, jedva je čekao da izađe na pozornicu, a njegov je jedinstven i kreativan plesni stil osvojio tri prolazna glasa.

Foto: Luka Dubroja

– Zanimljiv nastup. Vidi se da jako puno osjećaja izlazi iz tog pokreta i jako mi se sviđa da netko na svoj način, odnosno kroz umjetnost koja njemu odgovara, progovara o stvarima koje ga muče – zaključio je Fabijan.

– Ostavili ste poseban dojam na mene. Prvo sam se malo uplašila. S takvom ste ekspresijom plesali da ste toliko snažnu emociju prenijeli na mene – rekla je Maja, koja je naposljetku dodala da ne bi htjela ponovno gledati njegov nastup, ali da je talentiran pa mu mora dati ‘da’.

Foto: Luka Dubroja

Martina je komentirala kako joj se sviđa što ‘njegove oči pričaju priču’, ali da joj fali plesno tehničke sposobnosti. Davor je jedini koji je Sammedu dao ‘ne’, ali samo zato što smatra da takva vrsta plesa nije za ‘Supertalent’.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version