Site icon svakodnevno.me

Američki general o objektima: Ne isključujemo vanzemaljsko porijeklo

Američki general o objektima: Ne isključujemo vanzemaljsko porijeklo

U subotu je iznad Kanade oboren neidentificirani leteći objekt. 

Pogledajte snimku rušenja NLO-a

Dan prije američki F-22 srušio je NLO iznad Aljaske. U posljednjih nekoliko dana bila su čak četiri slučaja čudnh objekata iznad Amerike i Kanade. Postoje i dojave da ih ima i u drugim dijelovima svijeta.

Foto: Twitter

Prvi je bio kineski balon, ali ostala tri…

Za prvi objekt koji je srušen iznad Amerike, što je bila direktna naredba predsjednika Joea Bidena, Amerikanci vjeruju da se radilo o kineskom špijunskom balonu.

‘Ništa ne isključujem’

No za ostale objekte nisu sigurni. Glen VanHerck je zapovjednik Sjevernog zapovjedništva SAD-a i Zapovjedništva zračne svemirske obrane. Pitali su ga isključuje li da su objekti izvanzemaljskog porijekla. Evo što je odgovorio: 

– Ništa ne isključujem. U ovom trenutku nastavljamo procjenjivati prijetnju ili potencijalnu prijetnju. Neka porijeklo objekata razjasne obavještajne i protuobavještajne službe. Zovemo ih objektima, a ne balonima s razlogom – rekao je general.

Foto: Sean Kilpatrick

Portal Millitary Times piše kako su posljednja dva od četiri srušena objekta veličinom i značajkama neusporediva s kineskim balonom koji je srušen prvi. Možda su čak prenosili nekakav teret. 

‘S objekta su visile žice’

– Objekti su bili osmerokuti sa žicama koje su visile s njih – rekao je američki neimenovani dužnosnik.

Najčitaniji članci



Source link
Write an article about Američki general o objektima: Ne isključujemo vanzemaljsko porijeklo in Croatian

Exit mobile version