Site icon svakodnevno.me

VIDEO Lude scene! Hrvati se naguravali u kaosu, menadžer Rangersa naredio da puste gol zbog fair-playa

VIDEO Lude scene! Hrvati se naguravali u kaosu, menadžer Rangersa naredio da puste gol zbog fair-playa

Nogometaši Rangersa izborili su plasman u četvrtfinale škotskog kupa nakon što su u susretu osmine finala pobijedili Partick Thistle 3-2.

Gosti poveli 1-0, imali su i 2-2, no Rangers je četiri minute prije kraja zabio za pobjedu.

Foto: ED SYKES

Partick Thistle, koji se nalazi na petom mjestu drugog razreda škotskog nogometa, poveo je u 35. minuti golom Kevina Holta iz penala. Izjednačio je Antonio Mirko Čolak sjajnim udarcem glavom u 50. minuti nakon čega je Tavernier promašio penal za Rangerse.

A onda potpuna ludnica. Harry Milne je nagazio igrača Rangersa Malika Tillmana, a igrači iz Glasgowa izbacili su loptu dok im se igrač ne oporavi. Izgleda da je Amerikanac htio da Milne za grubi prekršaj dobije žuti karton jer je nekoliko trenutaka kasnije, vjerojatno iz frustracije, presjekao dodavanje braniča Particka Thistlea dok je ovaj vraćao posjed Rangersima pa zabio gol za 2-1.

Uslijedio je žestok obračun pred golom u kojem su sudjelovali i hrvatski nogometaši, a Borna Barišić zaradio je žuti karton. Rangersi nisu ispoštovali fair-play što je izazvalo veliki revolt igrača škotskog drugoligaša, a situacija se primirila tek kada je menadžer Rangersa naredio svojim igračima da puste gol.

Kako je to izgledalo POGLEDAJTE OVDJE.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version