Site icon svakodnevno.me

Let 3 na kladionicama | 24sata

Let 3 na kladionicama | 24sata


Mnogi vjeruju da ćemo se i dalje penjati te moguće doći do samoga vrha, jer riječki Let 3 sve su popularniji diljem Europe. U nedjelju, 19. veljače oko 9 sati, tjedan dana nakon pobjede na Dori, hrvatski predstavnici dospjeli su na 14. mjesto kladionica Eurosonga te sigurno idu korak po korak prema vrhu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koeficijent za pobjedu Leta 3 je čak 21, i to u jednoj od najpopularnijih kladionica na svijetu, William Hill.

Foto: Krasnodar Peršun/HRT

Popularnost pjesme i benda na kladionicama je svakim danom sve veća, ove godine definitivno imamo nastup za pamćenje. 

Foto: eurovisionworld.com

Let 3 brine se i o dramatičnom stylingu, sve je to dio njihove specifične priče, uz pjesme koje je teško zaboraviti.

Podsjetimo, pjesma ‘Mama ŠČ!’ na službenim stranicama Eurosonga u subotu navečer, 18. veljače, stigla je do velike brojke od milijun pregleda. Gotovo 100 tisuća prikupila je u jednom danu jer su u subotu, 18. veljače, oko 11 sati ujutro imali oko 900 tisuća. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Izvedba s kojom će Let 3 predstavljati Hrvatsku na službenim stranicama objavljena je prije pet dana i odmah izazvala veliki interes domaće i strane publike. Ispred Leta 3 veći broj pregleda imaju samo Norveška, 1.5 milijuna i Španjolska, 1.2 milijuna, no njihove pjesme objavljene su prije 13 dana, što znači da su čak osam dana duže na službenim stranicama.

Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL

Inače, Let 3 je sinoć oduševio zagrebačku publiku i u Domu sportova povodom Antivalentinova prvi put izveo pjesmu ‘Mama ŠČ’.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version