Site icon svakodnevno.me

Georgina, kći Davida Seamana | 24sata

Georgina, kći Davida Seamana | 24sata

Sjećate se Davida Seamana, legendarnoga golmana Arsenala i Engleske? Ako se i ne sjećate, nema veze jer glavna priča mu je kći Georgina (28). Kraljica je partyja, ima kozmetički salon, a obožava putovanja s dečkima.

Foto: Instagram

Tata David bio je sjajan golman, no izvan terena bio je povučen. S prvom ženom Sandrom oženio se 1985. godine i dobio dva sina. Razveo se 1995. i nije gubio vrijeme već se odmah oženio s Debbie Rodgers, s kojom je dobio još jednog sina i Georginu, glavnu aktericu naše priče.

Oženio se Seaman i treći put, ime joj je Frankie, nisu imali djece, no vratimo se na Georginu.

Dok su djeca dosta samozatajna, Georgina se trudi da prezime Seaman ostane poznato diljem svijeta. Obožava putovanja i tagiranja, a omiljena destinacija joj je, pogađate, Dubai. Voli i Dohu, no ne voli radikalne zakone i zabrane.

Na Valentinovo je bila u Dubaiju, a na društvenim mrežama samo je napisala “Sretnik je zaglavio sa mnom za valentinovo”. 

Foto: Instagram

E, sad, ima li dečka ili nema, bilo je glavno pitanje. 

– Pogodite imam li dečka – stavila je anketu..

 

Pratitelji se kunu da nema jer se teško zadržava na jednome mjestu, a ne može naći dečka sa smislom sa humor, što kao Engleskinja obožava. Uostalom, fotografija s dečkom više nema, na svim fotografijama je Georgina. Koja čeka dečka iz bajke, a takve nije lako naći.

Iako, nema visoke kriterije, tek smisao za humor. Dobro, mora i nešto znati skuhati. Ili barem naručiti večeru. Ne mora čak biti ni skupocjeni restoran. 

A kad bi je iznenadio rebricama ili sushijem, što također voli… I voli pokazivati na Instagramu. E, tu bi dobio dodatne, rekli bismo, presudne bodove. Nešto poput trice u zadnjoj sekundi. 

Foto: Instagram

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version