Site icon svakodnevno.me

HNL Rijeka – Slaven Belupo: Izjave trenera Sergeja Jakirovića i Zorana Zekića

HNL Rijeka – Slaven Belupo: Izjave trenera Sergeja Jakirovića i Zorana Zekića

Jako teško gostovanje kao i uvijek tu. Rijeka je jaka, stisli su nas, toliko da nismo mogli izaći sa svoje polovice. Pa smo zaigrali smo s četiri iza, ali Rijeka je opet dominirala. Onda su došle i naše šanse, a iskoristili smo jednu kad su oni zaigrali otvorenije. U utorak igramo protiv Rudeša, nema vremena za slavlje, rekao je nakon velike pobjede na Rujevici trener Slaven Belupa Zoran Zekić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koprivničani su slavili s minimalnih 1-0, no pobjeda je itekako značajna jer je Zekić tako i treći put ove sezone srušio Rijeku, nanio prvi poraz Sergeju Jakiroviću, a kuriozitet je da je ove sezone rušio sva tri trenera riječke momčadi. Uz Jakira, “pali” su i Dragan Tadić te Serse Cosmi.

Foto: Sofascore za 24sata

Danas je briljirao golman Slavena Ivan Čović.

– Čoviću je ovo najbolja utakmica, što ja znam. Da se ne lažemo, ne možeš doći na Rujevicu i nečemu se nadati ako ti vratar nema večer inspiracije. Nadam se da je ovo prekretnica naše sezone, rezultatski jer i dok nismo pobjeđivali igrali smo dobro – rekao je Zekić pa prokomentirao i stanje u Rijeci:

– Da je Jakirović tu bio od početka bila bi tamo gdje je oduvijek. Ovako, hvala Bogu za nas ostale, ima nas koji imamo šansi napraviti možda i nešto više ove sezone.

Prvi poraz Jakirovića na riječkoj klupi morao je doći kad-tad.

– Čestitke Slavenu na pobjedi. Oni su uspjeli zabiti gol, mi nismo. Iz ne znam ni sam koliko šansi… Od prve minute smo se postavili tako da zatvorimo njihove kontre jer smo znali da će oni ići zatvorenijim pristupom. I uspjeli smo u tome. I onda stvorili baš puno čistih situacija za pogodak. Neke sam lopte već vidio u golu. Ali njihov vratar je neupitni igrač utakmice.

– Mi smo imali puno sreće u prošlom kolu, a sad baš nimalo. Navijači su opet bili baš briljantni i hvala im od srca na podršci. Nema drame. Sjetimo se gdje smo bili prije početka drugog dijela sezone, a gdje smo sad. Izgubili smo, poraz peče, ali… Idemo dalje!

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version