Site icon svakodnevno.me

VIDEO Nikola Moro zabio prvijenac za Bolognu protiv Udinesea

VIDEO Nikola Moro zabio prvijenac za Bolognu protiv Udinesea

Nikola Moro (25) dočekao je prvi gol otkako je prošlo ljeto Rusiju zamijenio Italijom. U domaćoj utakmici svoje Bologne protiv Udinesea u talijanskom prvenstvu zabio je drugi gol i asistirao za treći.

Bivši kapetan hrvatske U-21 reprezentacije, koji ima jedan nastup za A vrstu, u 12. je minuti primio loptu na 40-ak metara od gola, sjurio se prema šesnaestercu, provozao Udineseova Srbina Lazara Samardžića pa nakon lažnjaka fino pogodio desnom nogom u donji desni kut.

Prvijenac Nikole More pogledajte OVDJE.

Moro je u 49. minuti dodao i asistenciju kad se pokušao namjestiti na šut nakon povratne lopte gotovo na rubu šesnaesterca, a ispalo je to idealno za suigrača Musu Barrowa koji je zabio treći gol Bologne. Prvi je, pak, spektakularno s 20-ak metara u trećoj minuti zabio desni bek Stefan Posch.

Morinu asitenciju pogledajte OVDJE, a prvi gol Bologne OVDJE.

Foto: Alessio Marini/LiveMedia / ipa-agency.net

Što se bivšeg dinamovca tiče, to mu je treća asistencija u 18. nastupu u klubu u kojem je na posudbi do kraja sezone. Iz igre je izašao u 70. minuti nakon, čini se, lakše ozljede uz pljesak tribina.

S moskovskim Dinamom Moro ima ugovor do ljeta 2025., a Talijani imaju opciju njegova otkupa. Nakon što je u prvom dijelu sezone bio rezerva ili dobivao vrlo minuta, ove godine četiri je puta imao punu minutažu i nametnuo se treneru Thiagu Motti za standardno mjesto u prvoj postavi.

Bologna je ovom pobjedom preskočila Udinese na devetom mjestu s 40 bodova i još ima nade dohvatiti Europu.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version