Site icon svakodnevno.me

Žan Vipotnik: Ići ću tamo gdje ću se najbolje osjećati…

Žan Vipotnik: Ići ću tamo gdje ću se najbolje osjećati…

Regija je ‘luda’ za Žanom Vipotnikom. Ovaj je 21-godišnji Slovenac u nevjerojatnoj golgeterskoj formi i velika je želja novog Dinamovog člana uprave, Darija Šimića.  

Transfermarkt procijenjuje Vipotnika na 500.000 eura, a ove sezone ima već 20 golova u slovenskoj ligi. Sve je to obilježio hat-trickom kojeg je zabio prošlog vikenda, upravo pred Šimićem, koji je propustio Dinamovu utakmicu i otputovao u Sloveniju. Samo da gleda Vipotnika.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

A i sam Vipotnik svjestan je interesa ‘modrih’. Progovorio je za SportKlub i ipak istaknuo da mu je fokus na terenu.

– Meni je svejedno gdje ću ići, najradije bih išao tamo gdje ću se najbolje osjećati. Ja sam profesionalac. Što se tiče Dinama, super mi je što se o meni priča, ali s menadžerom sam se dogovorio da će on to rješavati, a da ja pričam na terenu – rekao je Vipotnik.

Foto: YouTube

Ranije je o Vipotniku za 24sata pričao i Marko Tolić, veznjak Dinama koji je na posudbi u Mariboru pa dijeli svlačionicu s Vipotnikom.

– Dinamu bi odlično došao, za puno klubova iz ovog dijela Europe puno bi značio. Prije desetak dana napunio je 21 godinu, već je debitirao za reprezentaciju i odmah zabio gol (Kazahstanu, nap. a.), u naletu je… Mnogi ga žele – komentirao je Tolić.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version