Site icon svakodnevno.me

Igor Bišćan, Dinamo | 24sata

Igor Bišćan, Dinamo | 24sata

Nakon što je Ante Čačić uspio potrošiti sve kredite uprave Dinama, momčadi iz Maksimira pod hitno je trebao novi trener. Netko tko će u kratkom roku ‘probuditi’ igrače i osigurati Dinamu naslov prvaka. Donedavno komforna situacija nakon brojnih kikseva je stvar prošlosti i ‘modri’ pod hitno trebaju početi pobijeđivati…

POGLEDAJTE VIDEO:

I dok je Čačić još bio na klupi Dinama, kao njegovi nasljednici, ali na ljeto, najčešće su se spominjali Igor Bišćan i Nenad Bjelica.

No ljeto se nije moglo čekati nakon serije loših rezultata i ispadanja iz Kupa te je Igor Bišćan na Veliki petak predstavljen kao novi trener Dinama. S Kustićem je na brzinu dogovorio odlazak iz U-21 reprezentacije i kreće u novu misiju.

Očekivanja su velika, ali momčad nije jaka kao prijašnjih sezona. No nema vremena za kukanje. S postojećim kadrom Bišćan mora osigurati titulu prvaka i krenuti u pohod na Europu, nešto na što su se naviknuli navijači ‘modrih’ posljednjih godina.

Dinamovi navijači i simpatizeri nadaju se kako je Bišćan, kao ‘pravi purger’ i veliki navijač kluba, dugoročno rješenje koje će im donijeti puno lijepih trenutaka. 

A dok čekaju te lijepe, i zasad hipotetske, trenutke, svi navijači Dinama, ali i ostalih naših klubova, mogu odigrati naš kviz o Igoru Bišćanu. 

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version