Site icon svakodnevno.me

Pčele napravile gnijezdo u automobilu: Kinez nastavio voziti iako su mu auto opkolile pčele: ‘Pogledajte ih! Postat ću bogat…!’

Pčele napravile gnijezdo u automobilu: Kinez nastavio voziti iako su mu auto opkolile pčele: ‘Pogledajte ih! Postat ću bogat…!’

Pčele se u Kini smatraju znakom sreće, pa kada je Yao pronašao roj pčela kako grade svoje gnijezdo u njegovom automobilu, odlučio je normalno nastaviti voziti automobil kao da one nisu tu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Yao iz kineske provincije Anhui nedavno je objavio niz videozapisa na kojima se mirno vozi u svom automobilu dok se pčele roje u vozilu. I dok se većina ljudi ne bi niti usudila ući u automobil, Yao je nasmiješeno nastavio voziti, govoreći da će postati bogat.

Nije jasno kako su pčele dospjele u automobil, ali video je postao viralan. 

– Pogledajte ih samo! Bit ću bogat – rekao je Yao u TikTok videu. Video koji je snimio Yao kako bi potvrdio autentičnost snimke, privukao je veliku pozornost na kineskim društvenim mrežama. Osobe koje poznaju pčele komentirali su kako nije neobično da pčele grade nova gnijezda u proljeće, a stručnjaci su potvrdili da se pčele koje napuštaju svoje staro gnijezdo obično okupljaju u masovnu formaciju prije nego pronađu novi dom, piše odditycentral.

 

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version