Site icon svakodnevno.me

Ulaznice Hajduk – AZ Alkmaar, finale Lige mladih

Ulaznice Hajduk – AZ Alkmaar, finale Lige mladih

Prvi put u finalu jednoga Uefina klupskog natjecanja zaigrat će momčad iz Hrvatske! Hajduk je pobijedio Milan u polufinalu Lige mladih u Ženevi 3-1 i došao na koračić senzacionalne titule: najbolje juniorske momčadi Europe.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Hajduka u Ženevi

Kad i protiv koga Hajduk igra finale?

Finale devetog izdanja Lige mladih igra se u ponedjeljak, 24. travnja od 18 sati. Hajduk će biti službeni gost protiv nizozemskog AZ Alkmaara, koji je na penale izbacio lisabonski Sporting i to mu je također povijesni finale.

Gdje se igra finale?

Kao i polufinala, završni meč juniorske Lige prvaka igra se na stadionu Servettea u Ženevi kapaciteta 30.084 mjesta.

Gdje kupiti ulaznice i koliko koštaju?

Uefa je zbog velikog interesa navijača, prvenstveno Hajdukovih, završnicu prebacila iz stadiončića Colovray u Nyonu u Ženevu. Ulaznice za sve sektore stoje 15 franaka (1 franak približno je 1 euro), a za mlađe od 10 godina 1 franak.

Ulaznice se prodaju isključivo putem interneta OVDJE. Hajdukovi navijači bit će ponovno smješteni na istočnoj tribini, a fizičke prodaje ulaznica neće biti.

Kako do stadiona?

Inače, kupljena ulaznica vrijedi i za javni prijevoz u Ženevi, odnosno autobuse i tramvaje. Autobusna stanica najbliža stadionu je Genève-Stade (linije D i B34), a tramvajska Lancy-Bachet (linija 18, koja prometuje između željezničke stanice Geneva Cornavin i Lancy-Bachet). Vozni red autobusa i tramvaja možete provjeriti OVDJE.

Ako se ne odlučite za dolazak automobilima ili u vlastitom aranžmanu, na utakmicu možete i vlakom, no ulaznica za utakmicu tad ne pokriva trošak prijevoza. Najbliža željeznička stanica je Lancy-Bachet, a raspored vlakova možete pogledati OVDJE. Iz Hajduka mole sve navijače da koriste javni prijevoz jer je broj parkirnih mjesta oko stadiona ograničen.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version