Site icon svakodnevno.me

Sretno zaljubljena pjevačica: Je li ovo najljepše izdanje Danijele Martinović u ‘Zvijezde pjevaju’?

Sretno zaljubljena pjevačica: Je li ovo najljepše izdanje Danijele Martinović u ‘Zvijezde pjevaju’?


Pjevačica Danijela Martinović (51) još jednom je zablistala u glazbenom showu ‘Zvijezde pjevaju’.

Ovoga puta, nosila je dugu, narančastu haljinu, a kao uvijek, imala je besprijekoran make-up i frizuru za koju se pobrinuo njen provjereni tim s kojim je pjevačica napravila zaokret kada su u pitanju moda i ljepota.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Zvonimir Ferina
atelier FERINA
ZAGREB; HRVATSKA

Tako se mnogi slažu kako Danijela izgleda bolje no ikad, a u nedavnom razgovoru nam je sama otkrila kako je ‘kliknula’ s poznatom domaćom stilisticom Barbarom Repe s kojom isprobava nove stvari.

– Barbaru sam upoznala na snimanju za jedan časopis prije otprilike godinu dana. Zadivila me svojom osobnošću, kreativnošću i lakoćom kojom spaja nespojivo. Odmah smo kliknule i to je rezultiralo neočekivanim modnim zaokretom. Kada sam ušetala u njezinu garderobu osjećala sam se kao da sam  došla u arhivu Hollywooda. Torbice, haljine, cipele, perlice… Tada sam upravo ja Barbari predlagala: mogli bi ovu kombinaciju, što misliš o ovome? Uvijek se zabavimo i složimo nešto zanimljivo.

Foto: Zvonimir Ferina
atelier FERINA
ZAGREB

Također, Danijela je već neko vrijeme sretno zaljubljena u inspektora Josipa Plavića (49), a nova ljubav joj itekako godi, sudeći po viđenom.

– Zaista mislim da je najbitnije kako se osjećate iznutra. Kada ste sretni, tada plima radosti jednostavno izvire iz Vas. Promijeni li ljubav ženu? O ljubavi ,zbog ljubavi i iz ljubavi toliko je toga napisano,naslikano, skladano, a opet ostaje neizrečena – zaključila je Danijela. 

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version