Site icon svakodnevno.me

Dok su vadili stvari ukrao im auto pred nosom, policija ga uhvatila nakon 20 minuta

Dok su vadili stvari ukrao im auto pred nosom, policija ga uhvatila nakon 20 minuta

Umaški policajci s ispostavom Buje-Buie brzom su reakcijom uhvatili kradljivca koji se “poslužio” tuđim automobilom te vozilo vratili vlasniku, a 70-godišnjeg počinitelja kazneno prijavili zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Naime, 5. svibnja oko 20 sati 66-godišnjak je parkirao svoj automobil Volkswagen Polo, pulske registracijske oznake, u Ulici Dante Alighierija u Umagu te je, zajedno sa 62-godišnjakinjom, iz vozila iznosio stvari u stan. Kada je žena izašla iz stana ne bi li uzela još stvari iz automobila, primijetila je u njemu nepoznatog muškarca koji je stavio automobil u pogon i odvezao se s njim.

Već nakon 20 minuta policijski službenici su u naselju Sveta Marija na Krasu pronašli i zaustavili automobil te su utvrdili kako njime upravlja 70-godišnjak kojem je policija još prije devet godina oduzela vozačku dozvolu.

Policija je vratila automobil vlasniku, a protiv počinitelja će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Najčitaniji članci



Source link
Write an article about Dok su vadili stvari ukrao im auto pred nosom, policija ga uhvatila nakon 20 minuta in Croatian

Exit mobile version