Site icon svakodnevno.me

Ćorić skočio na 16. mjesto ATP ljestvice, Alcaraz se približio Đokoviću na samo pet bodova

Ćorić skočio na 16. mjesto ATP ljestvice, Alcaraz se približio Đokoviću na samo pet bodova

Hrvatski tenisač Borna Ćorić napredovao je četiri mjesta na najnovijoj ATP ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak i sada zauzima 16. poziciju.

Marin Čilić je ostao na 23. mjestu, dok je Borna Gojo također ostvario napredak u odnosu na prošli tjedan. On se popeo sa 110. na 108. mjesto.

Nino Serdarušić je nazadovao 13 mjesta i sada je 305. tenisač svijeta.

Na vrhu ljestvice nema promjena iako se prvom tenisaču svijeta Novaku Đoković na samo pet bodova približio mladi Španjolac Carlos Alcaraz. Treći je i dalje Rus Danil Medvjedev.

Foto: JUAN MEDINA

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić pala je jedno mjesto i sada je na najnovijoj WTA ljestvici objavljenoj u ponedjeljak 24. tenisačica svijeta. 

Petra Martić je napredovala pet mjesta i popela se do 28. pozicije. Tara Wurth je pala osam mjesta na 156. poziciju, Ana Konjuh je nazadovala 11 mjesta do 175. pozicije, a pad od osam mjesta je upisala i Antonia Ružić koja je sada 214. tenisačica svijeta.

Na vrhu nije bilo promjena. Prva je Poljakinja Iga Swiatek, druga je Bjeloruskinja Aryna Sabalenka, a treća Amerikanka Jessica Pegula. 

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version