Site icon svakodnevno.me

Marko Tolić se ispričao nakon penala u Kupu

Marko Tolić se ispričao nakon penala u Kupu

Sati prolaze, ali osjećaji se ne mijenjaju. To su najbolniji trenuci u nogometu. Zbog moje nesmotrenosti smo ostali bez trofeja. Ispričavam se zbog neodgovornog ponašanja, započeo je nakon poraza u finalu Slovenskog kupa igrač Dinama na posudbi u Mariboru Marko Tolić (26).

Podsjetimo, Tolić je pri rezultatu 0-0 u 11. minuti sudačke nadoknade imao priliku zabiti za veliko slavlje Maribora i donijeti im trofej, ali se odlučio na ‘Panenku’. Na to je bio spreman golman Olimpije Matevž Vidovšek (23) koji je obranio njegov udarac. Penal možete pogledati OVDJE.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

– Neprihvatljiv je potez koji sam napravio odlukom da izvedem jedanaesterac na ovakav način. Nadasve nedopustivo suigračima, stručnoj upravi, cijelom klubu i navijačima koji su nas u tolikom broju pratili u Celju, te svima koji su nas bodrili doma, svakodnevno uz ljubičasti puls gledajući televizijski prijenos ili uživo – objavio je Tolić.

Da bi stvari bile još gore, Olimpija je u produžecima povela, a nakon što su nogometaši Maribora izjednačili, u 131. minuti zabili su nogometaši momčadi iz Ljubljane za 2-1 i tako uzeli trofej. 

– Što ljudima znači NK Maribor dobro sam upoznao od 26. kolovoza prošle godine, kada sam prešao prag Ljudskog vrta. Radovao sam se svakoj pobjedi, svakom uspjehu momčadi i trudio se dati svoj udio koliko sam mogao u vidu golova, asistencija ili ispunjavanja postavljenih zadataka na terenu. Tužno je što sam se doveo u poziciju da će se mojih 9 mjeseci u Mariboru sada suditi kroz ovaj promašeni jedanaesterac. Ali greška je isključivo na mojoj strani. Donio sam pogrešnu odluku, moram prihvatiti odgovornost za neprihvatljiv postupak i posljedice. Zahvaljujem navijačima koji mi šalju poruke podrške, ali shvaćam da se dogodilo nešto što se nije smjelo dogoditi i znam da si neću oprostiti subotnji nepromišljeni potez. Nikada! – zaključio je Tolić.

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version