Site icon svakodnevno.me

Tajni sastanak Šimića i Miškovića, Frigan blizu Dinama

Tajni sastanak Šimića i Miškovića, Frigan blizu Dinama

Dario Šimić sa svojim ljudima svakodnevno traži pojačanja kako bi Igoru Bišćanu omogućio mirno ljeto. A zna se, jedna od glavnih “pickova” hrvatskog prvaka ovog je ljeta Matija Frigan (20).

Napadač Rijeke visoko je podcrtan u svim planovima novog trenera Dinama, a danas je održan “tajni sastanak” Darija Šimića i Damira Miškovića. Čelni čovjek Rijeke u jutarnjim se satima zaputio prema Varaždinu kako bi pratio svoju momčad u novom pohodu prema Europi, ali prije toga se zadržao za stolom s Darijom Šimićem.

Tema? Jasno – Matija Frigan. Damir Mišković bio je, kako saznajemo u društvu novog sportskog direktora Rijeke Darka Raić-Sudara, a tražio se najbolji model prema kojem bi hrvatski reprezentativac do 21 godine preselio u Maksimir. Ta je priča još uvijek daleko od realizacije, ali Frigan je ipak korak bliže (ili dva) Maksimiru. Zagrepčani su spremni put Rujevice poslati Niku Jankovića, još se pregovara oko nekih drugih igrača, ali prilično je izvjesno kako će drugi strijelac Prve HNL uskoro završiti u Maksimiru.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Bišćanove ljetne želje

Matija Frigan ima želju doći u Dinamo, mladom napadaču ta je opcija puno draža od (pre)ranog odlaska inozemstvo. Opet, Rijeka za svog najboljeg igrača želi zaraditi ozbiljan novac, Frigan je ove sezone u 25 prvenstvenih utakmica zabio 14 golova, na ovim se prostorima pokazao kao jako “vruća roba”. A žele ga i brojni inozemni klubovi.

U Maksimiru razmišljaju kako im za novu sezonu prvenstveno trebaju stoper i napadač, a tu su se u “modrom domu” dugo lomila koplja između Matije Frigana i Žana Vipotnika. Dapače, nitko u redovima hrvatskog prvaka ne bi imao ništa protiv da se u novoj sezoni obojica nađu u Dinamovoj momčadi, ali do tada treba riješiti budućnost Petkovića, Drmića, mladog Topića…

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version