Site icon svakodnevno.me

Olmissum pobijedio Dinamo i poveo u seriji za prvaka! Modri dobili dva crvena kartona…

Olmissum pobijedio Dinamo i poveo u seriji za prvaka! Modri dobili dva crvena kartona…

U prvom susretu finalne serije doigravanja za futsal prvaka Hrvatske, Olmissum je u svojoj dvorani na omiškom Ribnjaku slavio protiv Futsal Dinama 2-1. Drugi susret na rasporedu je također u Omišu u ponedjeljak, nakon čega se serija seli u Zagreb. Prvak će postati ona momčad koja prije stigne do tri pobjede, a oba sudionika će biti predstavnici Hrvatske u Futsal ligi prvaka sljedeće sezone. 

Foto: snimio čitatelj 24sata

Prva utakmica nosila je veliki ulog za obje momčadi, Olmissum je želio otvoriti seriju pobjedom a Futsal Dinamo sa željom da napravi prvi break u seriji i preuzme prednost domaćeg terena. Igralo se obostrano otvoreno, napadački, udarci su pljuštali s obje strane, pokušavali su Sekilić, Pavić, Šućur, Dekanić…, no u prvom poluvremenu pao je samo jedan gol. I to nakon pogreške obrane domaće momčadi, koja je dozvolila da joj se Filip Novak zavuče iza leđa i pronađe usamljenog Luku Perića na drugoj strani kaznenog prostora, a njemu nije bilo teško zabiti na praznu mrežu.  

Foto: Tomislav Gabelić/24sata

U drugom dijelu domaće momčad je pritisnula od prve minute, nevjerojatno je kakve su zicere promašivali Pavić i Rodrigo, a onda je jednu kontru povukao Duje Kustura i s desetak metara matirao gostujućeg golamana Piplicu.

Tribine su eksplodirale, a atmosferu je ubrzo dodatno zapalio Daniel Dekanić, koji je udario Duju Kusturu laktom, nakon toga je u gužvi Luka Perić udario Marka Kuraju i zaradio crveni karton te tako lišio suigrače pomoći ne samo u ovoj, nego i u sljedećoj utakmici. ‘Pocrvenio’ je i pomoćnik Futsal Dinama, Grgić. 

Foto: snimio čitatelj 24sata

Omišani su s igračem više zbili goste u njihov kazneni prostor, sijevalo je sa svih strana, tresla se i greda, ali su do vodstva došli tek nakon što je istekla kazna. I to kako, još jedna sjajan šut s desetak metara, ovaj put iskosa je uputio Josip Jurlina i matirao Piplicu. 

U preostalih sedam minuta do kraja susreta vidjeli smo nekoliko dobrih udaraca a onda je četiri minute prije kraja trener gostiju izvukao golmana ne bi li se s igračem više vratili u utakmicu, no ništa od toga… 

“Majstori sa mora ove noći pjevaju…” orilo se na omiškom Ribnjaku, gledatelji su slavili pobjedu svojih ljubimaca…

Najčitaniji članci



Source link

Exit mobile version