Site icon svakodnevno.me

Zašto je Benzema odabrao Al-Ittihad

Zašto je Benzema odabrao Al-Ittihad

Karim Benzema potpisao je za Al-Ittihad u kojem će godišnje zarađivati 200 milijuna eura. Međutim, to nije ono što je prevagnulo da aktualni osvajač Zlatne lopte dođe u Saudijsku Arabiju. Barem tako tvrdi…

POGLEDAJTE VIDEO:

– Ja sam musliman, Saudijska Arabija je muslimanska zemlje i zato želim tu živjeti. Lijepo je biti u muslimanskoj zemlji gdje već osjećam da me ljudi vole. To će omogućiti da započnem novi život – kaže Francuz alžirskog porijekla.

Foto: Al Ittihad

– Želim tečno naučiti govoriti arapski jezik, to mi je važno. Sveta kuća Mecca je blizu Džede i to je meni kao vjerniku važno. Ja sam na svom mjestu. Kada sam pričao s obitelji, svi su bili sretni, zaključili samo da je naše mjesto u Saudijskoj Arabiji – dodao je.

Benzemina sjajna nogometna karijera je, podsjetimo, ipak obilježena s nekoliko skandala sasvim nesportske prirode. Prvi još tamo 2010. godine, kada je zajedno s Franckom Riberyjem uživao u uslugama maloljetne prostitutke Zahije Dehar. Obojica su završila na optuženičkoj klupi, no oslobođeni su. 

Foto: Al Ittihad

Nešto je svježiji incident sa bivšim suigračem iz reprezentacije, Mathieuom Valbuenom, kojega je Benzema ucjenjivao seks-snimkom, zbog čega je propatila njegova reprezentativna karijera. Međutim, Benzema se očito ‘smirio’… I sad započinje novo poglavlje u životu.



Source link

Exit mobile version