Site icon svakodnevno.me

VIDEO Predstavljanje Benzeme u Al Ittihadu

VIDEO Predstavljanje Benzeme u Al Ittihadu

Saudijski prvak, Al Ittihad, na spektakularan je način predstavio Karima Benzemu (35). Benzemu je na stadionu King Abdullah Sports City dočekalo više 60 tisuća navijača.

Vrhunac predstavljanja bio je kada je predsjednik kluba iz kovčega izvukao Zlatnu loptu koju je Francuz dobio 2022. godine. Benzema je na predstavljanju nosio dres s  brojem devet. Postao je tako postao druga najveća zvijezda saudijske lige, tik iza nekadašnjeg suigrača Cristiana Ronalda. Francuz će igrati za Al Ittihad koji je najveći rival Al Nassru u kojem igra Ronaldo. 

U Al Ittihadu zarađivati 200 milijuna eura godišnje, a tvrdi kako u Saudijsku Arabiju nije otišao zbog novaca.

Foto: Stringer/REUTERS

– Ja sam musliman, Saudijska Arabija je muslimanska zemlje i zato želim tu živjeti. Lijepo je biti u muslimanskoj zemlji gdje već osjećam da me ljudi vole. To će omogućiti da započnem novi život – kaže Francuz alžirskog porijekla.

– Želim tečno naučiti govoriti arapski jezik, to mi je važno. Sveta kuća Mecca je blizu Džede i to je meni kao vjerniku važno. Ja sam na svom mjestu. Kada sam pričao s obitelji, svi su bili sretni, zaključili samo da je naše mjesto u Saudijskoj Arabiji – dodao je.



Source link

Exit mobile version