Site icon svakodnevno.me

Život sijamskih blizanaca – ‘Ja sam sijamska blizanka, ali živim normalan život: Idem na spojeve i spavam s muškarcima’

Život sijamskih blizanaca – ‘Ja sam sijamska blizanka, ali živim normalan život: Idem na spojeve i spavam s muškarcima’

Lori i George Schappell (59) iz Pennsylvanije najstariji su sijamski blizanci na svijetu. Dijele 30 posto tijela, ali se identificiraju kao pojedinci i imaju odvojene ljubavne živote.

POGLEDAJTE VIDEO:

Blizanke Schappell rođene su kao sestre Lori i Dori, ali 2007. Dori se počela identificirati kao muškarac i sada je poznata kao George. Lori je otkrila da želi pronaći muža i imati djecu, a otkrila je i da je izgubila nevinost s 23 godine. George podržava sestrine veze i daje joj privatnost u intimnim trenucima s partnerima.

– Kada sam išla na spojeve, George bi nosio knjige za čitanje. Ne vidim zašto bi me činjenica da smo spojeni spriječila da imam ljubavni život i da se osjećam kao žena – ispričala je Lori koja je bila i zaručena  2006. godine, ali njezin partner je nažalost poginuo u nesreći. 

Foto: PROFIMEDIA

– George je tada pazio na mene. Da nije bilo njega, ne znam bi li mogla to preživjeti – dodala je.

Georgu ne smeta što Lori želi pronaći supruga i imati djecu. 

– Ona i njezin budući muž mogu raditi što god žele. Ja ću se ponašati kao da nisam tu – rekao je George.

Kada su Lori i George rođeni, sud je odlučio da se njihovi roditelji ne mogu pravilno brinuti za njih i smjestili su ih  u ustanovu u kojoj je većina pacijenata patila od ozbiljnih mentalnih poteškoća, dok oni nisu imali takve poteškoće.

Foto: PROFIMEDIA

– Naučili smo brinuti o sebi od malih nogu i imali smo odlične ocjene u školi – rekla je Lori koja je završila i fakultet i prvakinja je u kuglanju, a George nastupa kao country i western pjevač.

– Kad smo se rodile, liječnici nisu mislili da ćemo napuniti 30, ali dokazali smo da nisu bili u pravu. Toliko toga smo naučili u posljednjih 50 godina i nastavit ćemo živjeti život punim plućima – kaže Lori. 

Foto: PROFIMEDIA

George ne može hodati pa Lori gura njegova kolica kako bi se mogli kretati. 

– Svatko od nas ima svoje hobije, a za vrijeme njih onaj drugi čita knjigu, slaže slagalicu ili nešto treće. To je najbolji način da se nosimo s ovom situacijom – objasnila je Lori, a prenosi The Sun. 



Source link

Exit mobile version