Site icon svakodnevno.me

Dinamo kreće s pripremama, četvorica na korak do transfera, a novo lice – Francuz Bernaruer!

Dinamo kreće s pripremama, četvorica na korak do transfera, a novo lice – Francuz Bernaruer!

Igor Bišćan sutra će krenuti s Dinamom u ljetne pripreme. Trener “modrih” na prvom će okupljanju imati 21 igrača, ali ta će brojka bitno varirati tijekom cijelih priprema. Reprezentativci će se postepeno priključivati momčadi koja će se 26. lipnja zaputiti na pripreme u Sloveniju (Brdo kraj Kranja). 

Na prvom okupljanju Igora Bišćana pojavit će se Zagorac, Nevistić, Rajić (vratari), B. Šutalo, Bočkaj, Bernauer, Gurlica, Perić, Štefulj, Lukanić, Mišić, Ljubičić, Soldo, Vasilj, Vrbančić, Barišić, Drmić, Špikić, Topić, Marin i Rukavina. Zagrepčanima će se 22. lipnja priključiti Krdžalić (vraća se iz Olimpije) i Sučić (vraća se iz Zrinjskog), dok 25. lipnja stiže i Emreli.

Foto: GNK Dinamo

Svi seniorski reprezentativci dobit će slobodno do 29. lipnja kad će Dinamo postati “jači” za Livakovića, Moharramija, Ristovskog, J. Šutala, Ivanušeca, Menala i Petkovića. Još nije poznata situacija s U-21 reprezentativcima (Perković, Bulat i Baturina), oni će se zadnji priključiti “modrima”, ovisno o rezultatu na Europskom prvenstvu.

Na ovom popisu nisu svi igrači koji s Dinamom imaju važeće ugovore, neki su pred odlaskom iz kluba. Sandro Kulenović ima ponudu iz MLS-a, Marka Tolića želi Slovan Bratislava, Mario Ćuže je na putu prema Poljskoj, dok bi Niko Janković mogao ostati član Rijeke.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Igor Bišćan na pripremama će imati mnoštvo “klinaca”, tako će na početku priprema treći golman biti mladi junior Rajić, a priliku za dokazivanje dobit će mladi igrači poput Solde (bio u Šibeniku), Vasilja (Lokomotiva) i Barišića (Domžale) koji su prošle sezone bili na raznim posudbama.



Source link

Exit mobile version