Site icon svakodnevno.me

Igor Bišćan izjave Dinamo Dugo Selo

Igor Bišćan izjave Dinamo Dugo Selo

Bartol Barišić bio je jedini strijelac u 1-0 pobjedi Dinama koji je uveličao 100. rođendan trećeligaša Dugog Sela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igor Bišćan izveo je od prve minute jedanaestorku s Bočkajem, Ljubičićem, Mišićem, Špikićem i Drmićem, no ‘modri’ su u prvih 45 minuta bili podređena momčad na travnjaku. No, na poluvremenu je trener ‘modrih’ izvadio standardne igrače i ubacio Dinamovu mladost. Zagrepčani su zaigrali puno bolje u nastavku i okrunili predstavu golom u 79. minuti.

– Iskreno, očekivao sam malo više, pogotovo u prvom poluvremenu kad smo na terenu imali standardne prvotimce. Čestitamo domaćinu na lijepom ambijentu i 100. rođendanu. U drugom smo poluvremenu bili puno bolju, ali generalno rezultat nije bio u prvom  planu, očekivali smo uvjerljiviju pobjedu. Oni su se pokazali kao ozbiljna momčad koja napada drugu ligu. 

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Bišćan se, kako sam priznaje, vratio u Dugo Selo prvi put nakon 25 godina, kada je domaćin izbacio ‘modre’ iz Kupa.

– Sad sam prvi put ovdje odonda. Malo su se vratile te uspomene, Dugo Selo je tada bilo tvrd orah i danas je. 

Predstava Maximea Bernauera?

– Vidjelo se da je dobar na lopti, forsirao je neke paseve koji u prvom poluvremenu niz vjetar nisu prolazili, ali vidi se da je s loptom u nogama kvalitetan. Vjerujem da ćemo imati koristi od njega.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

– Zagorac ima privatnih obaveza pa smo mu dali slobodno, a Perić je osjetio zategnuće u preponi. Nije ništa ozbiljno, ali nismo htjeli riskirati – dodao je Bišćan.

 



Source link

Exit mobile version