Site icon svakodnevno.me

Princ William ove je godine primio prihod od 7,5 milijuna dolara

Princ William ove je godine primio prihod od 7,5 milijuna dolara


Princ William (41) ove je godine primio privatni prihod od gotovo 7,5 milijuna dolara, stoji u godišnjem izvješću Vojvodstva Cornwall za 2023. godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Princ od Walesa postao je 25. vojvoda od Cornwalla nakon što je kraljica Elizabeta II., a njegov otac, kralj Charles III. (74), preuzeo prijestolje.

Foto: James Manning/PRESS ASSOCIATION

Nakon što je William naslijedio titulu, dobio je sav višak dobiti od vojvodstva, koje je zabilježilo neto dobit od otprilike 30,34 milijuna dolara od 2022. do 2023. godine.

Prošle godine račun je prikupio otprilike 29 milijuna dolara, što znači da je došlo do povećanja od gotovo 1,29 milijuna dolara.

Inače, William bi dobio cijeli višak od 30,34 milijuna dolara, ali to se navodno promijenilo jer je naslijedio imanje na polovici financijske godine, prenosi Daily Mail.

Pretpostavlja se da je princ ‘težak’ 40 milijuna dolara, dok je njegovo vojvodstvo procijenjeno na više od milijardu dolara.

Foto: Instagram/Ioan Gruffudd

Inače, britanski prijestolonasljednik, nedavno je pokrenuo petogodišnji program pomoći beskućnicima ‘Homewards’ kojim planira osigurati sredstva i stručne savjete na šest lokacija u svrhu smanjenja broja ljudi bez domova.

– Čvrsto sam uvjeren kako zajedničkim radom možemo učiniti beskućništvo rijetkom pojavom. Radujem se radu na naših šest lokacija kako bi naša ambicija postala realnost – kazao je William.

Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION



Source link

Exit mobile version