Site icon svakodnevno.me

Lana Jurčević o kilogramima: ‘Ne izgledam više kao da mi je 17, ali mi je zdravlje prioritet’

Lana Jurčević o kilogramima: ‘Ne izgledam više kao da mi je 17, ali mi je zdravlje prioritet’


Pjevačica Lana Jurčević (38) nedavno se našla na meti ružnih komentara na račun njezine težine, a sada je o toj temi progovorila u emisiji In Magazin. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dobro je poznato da je pjevačica velika zagovarateljica body positive trenda, koji promovira ljubav prema sebi bez obzira na sitne mane. Ispričala je gdje je granica između prihvaćanja oblina i prekomjerne težine.

Foto: Instagram

– Izdogađale su mi se neke stvari u životu, tijelo mi se mijenja, nemam više 17, drugačiji metabolizam… Poanta svega nije da ja zagovaram višak ili manjak kilograma, zdravlje je nešto što mi je uvijek bilo i uvijek će biti prioritet – rekla je Lana. 

Foto: Instagram/Lana Jurčević

Prisjetimo se, pjevačici je nedavno djevojka na ulici ružno iskomentirala težinu, a ona je sve uhvatila u videozapisu koji je podijelila na Instagramu. 

– Ne zagovaram da se nezdravo hranimo, nezdravo živimo, apsolutno ne, ali smatram da trebamo biti OK i tolerantne prema samima sebi u određenim periodima života kad ponekad i nemamo baš kontrolu nad tim što nam se događa s tijelom – dodala je. 



Source link

Exit mobile version