Site icon svakodnevno.me

Dario Marinović napustio Square | 24sata

Dario Marinović napustio Square | 24sata

Novi je trener futsal prvoligaša Squarea Marin Jukić.

POGLEDAJTE VIDEO: Predsjednik Futsal Dinama

Iz Vrgorca je u dubrovački klub došao brazilski desni bek Guilherme dos Santos (24). U Vrgorcu je igrao dvije sezone. 

– Bio sam u Vrgorcu zadnje dvije sezone, mislim da je ovo novi izazov u mojoj karijeri. Mislim da je ova godina jako važna za sve, mišljenja sam kako imamo dobru momčad i da možemo imati jako dobru sezonu. Nadam se kako ću igrati dobro i pomoći mojoj momčadi, ajmo Square! – rekao je Dos Santos prilikom svog predstavljanja.

Iz Piast Gliwica doveden je finski reprezentativac Lassi Lintuli (26). Od 2015. godine je igrao u Finskoj, prvo za Ilves FS, a potom za Kady Futsal (tri puta je osvojio prvenstvo). Igra za reprezentaciju Finske od 2016. godine, na poziciji pivota i beka. O njemu je sve najbolje rekao Mićo Martić, bivši izbornik Hrvatske i Finske.

– Pozdrav svima, posljednju sezonu igrao sam u Poljskoj (Piast Gliwice Futsal). Imam dosta iskustva igranja za reprezentaciju Finske i jako sam uzbuđen zbog novog izazova. Jedva čekam započeti novo ‘putovanje’ i doći u prelijepi Dubrovnik. Puno radim i trudim se inače, jedva čekam pomoći klubu u najboljem smjeru, idemo Square! – poručio je Finac.

U klub se po treći put vratio Marko Kuraja (26). Kuraja je s Olmissumom prošle godine bio viceprvak. Karijeru je započeo u Gospinom polju, potom je otišao u Katar (Umm Salal Sports Club), a nakon 2016. i katarskog izazova još je igrao u Italiji za Mantovu i Meta Cataniju, s kojom je bio viceprvak Italije.

Dario Marinović (33) napustio je klub. 



Source link

Exit mobile version