Site icon svakodnevno.me

Fabrizio Romano: Leipzig odbio ponudu Manchester Cityja. Evo što traži za Joška Gvardiola

Fabrizio Romano: Leipzig odbio ponudu Manchester Cityja. Evo što traži za Joška Gvardiola

Pregovori za transfer Joška Gvardiola (21) u Manchester City su u punom zamahu. Leipzig ne posustaje i traži iznos koji će opravdati potez prodaje jednog od najboljih defenzivaca današnjice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jer Gvardiol bi trebao biti jedno od najzvučnijih pojačanja na svijetu ovog ljetnog prijelaznog roka. Da Real Madrid nije doveo Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund za 103 milijuna eura plus 30 milijuna bonusa, o Joškovu transferu govorili bi kao najvećem. Ovako, potencijalni razlaz s Leipzigom ‘građane’ bi koštao 100 milijuna eura, iznos dovoljan za drugo mjesto.

Foto: nordphoto GmbH / Teresa Kroeger

Kako javlja transfer mag Fabrizio Romano, njemački prvoligaš odbio je ponudu od 75 milijuna eura plus bonuse. Talijanski novinar potvrdio je da Leipzig traži cijelih 100 milijuna i to je najmanja suma na koju bi pristao.

Pep Guardiola i predstavnici Cityja ne odustaju. Pod obavezno žele dovesti hrvatskog reprezentativnog stopera na Etihad pa su ‘građani’ dogovorili novu rundu pregovora s predstavnicima Leipziga.

Oni će se održati idući tjedan i teško je reći hoće li do dogovora doći u narednih nekoliko dana. Razlika je i dalje prevelika, no bogati engleski prvak trebao bi moći pronaći formulu koja bi zadovoljila apetite Nijemaca.



Source link

Exit mobile version