Site icon svakodnevno.me

Fabrizio Romano potvrdio je informacije 24sata: Gvardiol još uvijek ne prelazi u Man. City!

Fabrizio Romano potvrdio je informacije 24sata: Gvardiol još uvijek ne prelazi u Man. City!

Here we go… ili ne?! Stručnjak za transfere, Fabrizio Romano, jučer je objavo kako je gotov posao i da će Joško Gvardiol (21) postati novi igrač Manchester Cityja.

Foto: Fotomontaža (Twitter)

Tada su 24sata objavila kako još nije zaključen transfer Gvardiola u City. Podsjećamo, Gvardiol je danas otputovao s ostatkom momčadi RB Leipziga na pripreme u Italiju, a nije obavio liječnički pregled za City.

To je, dan kasnije, potvrdio i ugledni Romano.

– Tenzije između Manchester Cityja i RB Leipziga u posljednjoj fazi pregovora. Joško još nije obavio liječnički pregled. Jučer je dosegnut verbalni dogovor, a danas je bio zakazan liječnički pregled. Međutim, nastao je problem između klubova nakon što su iscurile informacije i trenutno nema zelenog svijetla za liječnički – tvrdi Romano.

Kovačić je već tamo…

Ništa ne upućuje prema tome kako je City dignuo ruke i odustao od hrvatskog reprezentativca, kojeg je Pep Guardiola označio kao blockbuster obranu za ‘građane’, koji su prošle sezone osvojili trostruku krunu. 

Gvardiola u redovima Cityja već čeka suigrač iz reprezentacije, Mateo Kovačić, koji je na pripremama s ostatkom ekipe. Međutim, čini se kako Leipzig i City još moraju ‘srediti’ posljednje detalje, a Joško nastavlja trenirati s ostatkom suigrača iz RB Leipziga.

Foto: Tim Goode/PRESS ASSOCIATION

Dobra vijest je što je ozljeda iza njega i spreman je za novu sezonu, bilo to u Manchesteru ili Leipzigu.



Source link

Exit mobile version