Site icon svakodnevno.me

HNL/VIDEO Rijeka – Rudeš: Sažetak utakmice i svi golovi

HNL/VIDEO Rijeka – Rudeš: Sažetak utakmice i svi golovi

Nogometaši Rijeke nisu mogli poželjeti bolji start u novu sezonu. S uvjerljivih 4-0 srušili su novopečenog prvoligaša Rudeš. Momčad Roberta Prosinečkog bila je u igri do 69. minute kada je pao drugi pogodak, a zatim su se Rudešani raspali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Domaćin je poveo iz penala kojeg je neoprezno skrivio Mislav Matić napravivši prekršaj u skoku nad Jorgeom Obregonom. Sudac Mateo Erceg odmah je pokazao na bijelu točku, a Niko Janković je bio siguran za 1-0.

Rudešani su igrali čvrsto u prvom poluvremenu, imali i stativu Oddeija, ali na odmor su otišli u zaostatku. Rijeka je u nastavku pojačala i povećanje vodstva stiglo je u 69. minuti kada je Janković uz dosta sreće zabio svoj drugi.

Rijeka – Rudeš statistika

Foto: Sofascore za 24sata

Jakirović je napravio neke promjene, uveo Tonija Fruka, koji mu je vratio prvijencem. Janković je nakon dva gola ubilježio i asistenciju, a konačnih 4-0 postavio je Bruno Goda pogotkom glavom. Njemu je, pak, asistirao Fruk.

Dakle, junaci utakmice bili su Niko Janković s dva gola i asistencijom, Toni Fruk je u debiju zabio gol i asistirao dok je prvijenac postigao i Goda.

Rijeku u idućem kolu čeka teško gostovanje na Poljudu kod Hajduka u velikom Jadranskom derbiju.



Source link

Exit mobile version