Site icon svakodnevno.me

Gazzeta: Marko Pjaca u pregovorima s Dinamom. 24sata doznaju: Od povratka u Zagreb nema ništa!

Gazzeta: Marko Pjaca u pregovorima s Dinamom. 24sata doznaju: Od povratka u Zagreb nema ništa!

Kakav bi to transfer bio! Pa makar i da je riječ o posudbi. Marko Pjaca (28) uvijek je dobrodošao na Maksimir i s time će se složiti svi navijači Dinama. Pa je jasno da se i najmanja šansa za povratak brzo širi navijačkim krugovima.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjacina ozljeda 2017.

Talijanska Gazzetta dello Sport plasirala je informaciju da su ‘plavi’ u pregovorima s Pjacom, koji je Maksimir napustio prije sedam godina i umjesto Milana odabrao Juventus.

Pošto krilnom napadaču ugovor sa ‘starom damom’ istječe narednog ljeta, a Juve ga nema namjeru produžiti, Gazzetta navodi da bi Dinamo dobio popust ili Pjacu čak doveo i bez odštete.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pjaca bi legao momčadi Igora Bišćana i donio potrebnu kvalitetu. U svježem sjećanju su razorni prodori po krilu, kvaliteta koja je odskakala dok je igrao na maksimirskom travnjaku i unatoč ozljedi koja mu je obilježila karijeru, Dinamu bi dobro došao.

Ipak, od svega nema ništa. Kako saznajemo, nema pregovora između Zagrepčana i Juventusa niti ih je bilo. Šanse za povratak Marka Pjace na Maksimir u ovim trenucima nema.

A narednog ljeta kada bude slobodan igrač… Tko zna.



Source link

Exit mobile version