Site icon svakodnevno.me

Franjo Ivanović i Sergej Jakirović nakon Rijeka Dukagjini 6-1

Franjo Ivanović i Sergej Jakirović nakon Rijeka Dukagjini 6-1

Trideset i tri udarca na gol, 20 u okvir… Teška kanonada na Rujevici dočekala je danas Dukagjini. Nakon slavlja na Kosovu 1-0, Rijeka je dovršila posao kod kuće uvjerljivom pobjedom (6-1) i izborila plasman u 3. pretkolo Konferencijske lige u kojem će igrati protiv Torshavna.

– Možda smo počeli malo u grču, ali nakon prvog gola sve je otišlo na naš mlin, trebamo tako nastaviti dalje, čekaju nas novi izazovi i još puno zanimljivih utakmica – započeo je Sergej Jakirović za Maxsport pa prokomentirao teške uvjete na Rujevici:

– Mislim da nije bilo gledateljima lako gledati, momci su dali sve od sebe, to je što tražimo od njih, a mogli smo zabiti i više.

Marco Pašalić odigrao je sjajnu utakmicu i načeo goste, bio je to njegov prvi gol u dresu Rijeke.

– Marco je ogroman potencijal, treba mu vremena da se adaptira, danas smo mu dali priliku, sjajno je odigrao.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

A prvi gol za Rijeku danas je zabio i Franjo Ivanović. Ubrzo potom i drugi, a onda i treći!

– Skautirali smo ga šest mjeseci. Neće uvijek biti sve bajno, ali ovo je samopouzdanje jako velika stvar. Naravno, konkurencija te motivira, i dalje smo aktivni na tržištu. Nadam se da će ova momčad još više rasti.

Zabio je i Djouahra. Doduše, iz sedmog pokušaja, ali…

– Jako mi je drago zbog njega, vidi se da se trudi. Već za dva dana je nova utakmica. Nema veze, ima nas. Nadam se da ćemo se dobro regenerirati i uzeti sva tri boda.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Riječ je dobio i strijelac hat-tricka Franjo Ivanović.

– Sjajna večer. Jako sam sretan zbog pobjede, a naravno i zbog hattricka. Nadam se da ćemo tako nastaviti, sad nas čeka Istra. Moglo je biti i više, da. Pogotovo u prvom poluvremenu…

Od odlaska Frigana, priča se da Rijeka nema ‘pravog’ napadača, ali….

– To mi je bila dodatna motivacija i mislim da smo danas pokazali da imamo napadača. Jesam li osigurao mjesto u prvih 11? Nadam se, to je na treneru, ali nadam se da je.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL



Source link

Exit mobile version