Site icon svakodnevno.me

VIDEO Lokomotiva – Varaždin 3-3, sažetak, Brodić i Stojković po dva gola

VIDEO Lokomotiva – Varaždin 3-3, sažetak, Brodić i Stojković po dva gola

Lokomotiva i Varaždin otvorili su treće kolo SuperSport HNL-a spektakularnim remijem 3-3 na stadionu u Kranjčevićevoj po jakoj kiši i natopljenom terenu.

Varaždin je drugu utakmicu zaredom prosuo dva gola prednosti. U 19. je Dimitar Mitrovski pogodio iz voleja nakon velike greške domaćeg golmana Čavline kod ispucavanja, a Fran Brodić iz gužve u 22. postavio 2-0. Do poluvremena su gosti imali još barem dvije izrazite šanse dotući lokose, no nisu uspjeli.

U drugom dijelu šou je preuzeo Luka Stojković. Momak koji je u pregovorima s Dinamom u 59. je asistirao Branimiru Kalaici za smanjenje zaostatka lkosa, a Fran Brodić u 65. je od stative vratio dva gola prednosti Varaždincima.

Nije bilo gotovo jer je u 71. Stojković na dodavanje Lukasa Kačavende ljevicom pospremio loptu u lijevi donji kut gostujućeg gola, a u 79. je Martin Pajić na rubu šesnaesterca srušio Ivana Milićevića. Jakov Titlić pokazao je na slobodnjak za lokose, no na intervenciju VAR sobe promijenio je odluku i pokazao na penal koji je realizirao Stojković za konačnih 3-3.

Igor Postonjski do kraja je sve mogao vratiti u ruke gostiju iz krasnog slobodnjaka koji je, međutim, odsjeo na stativi.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Lokomotiva – Varaždin 3-3

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

– Ne znam, teško je nakon utakmice biti pametan, ali slična utakmica kao protiv Belupa. Opet smo jako dobro otvorili, otišli na dva razlike. U prvom poluvremenu imali smo puno prilika zabiti taj treći gol iako je i Lokomotiva u prvom poluvremenu dva, tri puta stvarno jako dobro reagirala. Na poluvremenu 2-0, znali smo što je bilo u prošloj utakmici, htjeli smo da se to ne dogodi, ali teško je. Ne znam što bih rekao, očigledno je u glavama igrača. Opet smo vodili dva razlike, s 2-1 na 3-1. Ali kad protivnik nešto napravi, onda mi napravimo glupost, kao što smo za taj penal i na kraju je ostalo tako. Bila je jako dobra, zanimljiva utakmica, sjajna po ovom kišnom vremenu za gledatelje posebno. Vesele me naše dobre stvari, a ovo moramo ispravljati ako želimo pobjeđivati. A normalno da želimo. Žao nam je kad na ovakav način gubimo bodove – rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.

– Na kraju možemo biti zadovoljni, igrači su doslovno pokazali karakter i nakon 2-0 i nakon 3-1, vratili smo se u utakmicu. Koliko je prošla naša utakmica u Velikoj Gorici bila nezanimljiva, toliko je ova bila iznimno zanimljiva za gledanje. Žao mi je što je vrijeme bilo takvo pa nije došlo više gledatelja to ispratiti. Čak smo i dobro ušli utakmicu, prvih 17 minuta do gola bolje smo stajali na terenu. I nažalost, dječje greške, primimo dva gola u dvije-tri minute, ne znam koliko. Ali igrači su pokazali karakter, nisu ih napustili ni žar ni želja ni vjera u sebe da se mogu vratiti u utakmicu – kazao je Silvijo Čabraja, trener Lokomotive.



Source link

Exit mobile version