Site icon svakodnevno.me

VIDEO Lokomotiva – Varaždin 3-3, Stojković i Brodić po dva gola

VIDEO Lokomotiva – Varaždin 3-3, Stojković i Brodić po dva gola

Nakon sedam golova u nedjeljnoj utakmici Rudeša i Osijeka i epskog preokreta po pljusku od 3-0 do 4-3, stadion u Kranjčevićevoj ovaj petak opet je zalilo nevrijeme nad Zagrebom, a Lokomotiva i Varaždin priredili su novu golijadu u spektakularnom remiju 3-3!

Statistika Lokomotiva – Varaždin:

Foto: Sofascore za 24sata

POGLEDAJTE SAŽETAK: Lokomotiva – Varaždin 3-3

Dvojica igrača koja su već zabijala u prva dva kola nastavila su golgeterski učinak na startu utakmice, Dimitar Mitrovski u 19., a Fran Brodić u 22. iskoristili greške domaće obrane i Varaždin je pobjegao na 2-0. Pljuštalo je na Kranjči, ali teren je izdržao, a u nastavku se potpuno razbuktalo.

Branimir Kalaica u 59. minuti na asistenciju Luke Stojkovića smanjio je zaostatak lokosa, a Brodić na dodavanje Michelea Šege u 65. zabio četvrti ovosezonski gol i izjednačio se na vrhu s Mijom Caktašem. Ipak, daleko je bio kraj.

Usporedba Stojkovića i Brodića:

Foto: Sofascore za 24sata

Raspoloženi Stojković u 71. je prizemno pospremio loptu na asistenciju Lukasa Kačavende za 3-2, a onda je realizirao i penal u 79. nakon pada Ivana Milićevića na rubu šesnaesterca i intervencije VAR-a da je to ipak bilo unutar kaznenog prostora.

Mogao je Varaždin u završnici sve to vratiti u svoju korist jer je u 85. minuti Igor Postonjski krasno odapeo iz slobodnjaka, ali za razliku od Mitrovskog protiv Slavena, pogodio je stativu.

Varaždin je tako remizirao i treći put u tri kola i to svaki put s više golova (1-1 s Goricom, 2-2 sa Slavenom pa 3-3 s Lokomotivom), a u idućem kolu dočekuje Rudeš. Lokosi su također bez pobjede, s bodom manje, a sad imaju čak 15 dana odmora jer je Dinamo odgodio utakmicu protiv njih idućeg vikenda zbog europskih okršaja protiv AEK-a.



Source link

Exit mobile version