Site icon svakodnevno.me

SAŽETAK 3. kolo HNL-a, Rijeka – Istra 1961 6-0

SAŽETAK 3. kolo HNL-a, Rijeka – Istra 1961 6-0

Dominacija! Rijeka je u 3. kolu HNL-a deklasirala Istru 1961 sa 6-0 na Rujevici i time ‘skočila’ na prvo mjesto HNL-a sa šest bodova, kao Osijek i Hajduk, koji su odigrali kolo manje.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Rijeka – Istra 6-0

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Istra je dobro ušla u susret i uspješno razbijala riječke napade. No, presudila si je u drugoj polovici prvog dijela. Puno nesigurnosti i grešaka u zadnjoj liniji presudili su momčadi Mislava Karoglana i nije na odmet reći da su sami sebi podmetnuli nogu.

Pokazalo se to u 34. minuti kada je Ivanović iskoristio pogrešku Marešića, koji se okliznuo, pa zabio za vodstvo. Deset minuta kasnije Selahi je zabio fantastičan gol iz daljine. Sjajno je naciljao donji lijevi kut Majkićeva gola i golman Istre bio je u potpunosti nemoćan.

A kruna prvog poluvremena stigla je u prvoj minuti nadoknade. Riječani su presjekli dodavanje suparničke zadnje linije, loptu je prihvatio Pašalić pa maestralno naciljao. Pogodio je od stative u mrežu i u moru sjajnih golova ovo kolo vjerojatno izbio na vrh.

Rijeka je i u drugom dijelu nastavila gdje je stala. A opet je put do mreže pronašao Bruno Goda. Sjajno je ispratio ubačaj iz kornera pa glavom pogodio u bliži kut. Samo tri minute kasnije novi gol. Ivanović je zabio svoj drugi gol na utakmici i peti u posljednje dvije.

Riječani se tu nisu zaustavili. U 81. minuti gol je zabio i Alen Grgić, koji je dobio šansu u nastavku. Djouahra se odlično probio po lijevoj strani i provukao između dva čuvara pa poslao prizemnu loptu pred gol. Tamo ju je u mrežu skrenuo Grgić.



Source link

Exit mobile version