Site icon svakodnevno.me

Naslovnice grčkih medija dan nakon navijačkih nereda

Naslovnice grčkih medija dan nakon navijačkih nereda

Dan nakon huliganske tučnjave u Ateni između navijača tamošnjeg AEK-a te zagrebačkog Dinama i grčkog Panathinaikosa, naslovnice grčkih medija govore uglavnom o poginulom navijaču Michalisu Katsourisu (29) koji je više puta bio uboden oštrim predmetom i nakon svega preminuo u bolnici.

Utakmica 3. pretkola Lige prvaka je odgođena, prva se igra 15. kolovoza u Maksimiru, a druga 19. kolovoza u Ateni, a iz AEK-a kažu kako ni ne razmišljaju o utakmicama kad znaju da na tribinama ‘mogu biti Michalisove ubojice i oni koji su s njima surađivali’. 

VIDEO: Ulice Atene nakon nereda

Neki grčki novinari otišli su i korak dalje pa su tako objavili i nacistički upaljač koji na žlici otapa nogometnu loptu, a ta se montaža da protumačiti na više načina. Bad Blue Boyse koji su sudjelovali u huliganskim izredima nazivali su nacistima nakon nemilog događaja, a navijači AEK-a slove za antifašističku navijačku skupinu.

Foto: Screenshot/24sata

Foto: Screenshot/24sata

To su neka prošla vremena, barem za neke, dok drugi očito još uvijek vode neke druge ratove. Bilo kako bilo, muškarac je izgubio život bez ikakvog razloga, a sad slijede posljedice za navijače, a vrlo vjerojatno i za aktualnog hrvatskog prvaka. Bilo kako bilo, Grčka će, a i Hrvatska, o ovome govoriti još danima…



Source link

Exit mobile version