Site icon svakodnevno.me

Stipe Biuk oduševio Amerikance | 24sata

Stipe Biuk oduševio Amerikance | 24sata

Nogometaši Los Angeles FC-ja izborili su četvrtfinale Liga kupa u kojem se natječu klubovi iz MLS-a i meksičke lige MX. Klub iz ‘grada anđela’ pobijedio je Real Salt Lake s uvjerljivih 4-0.

Foto: Jeff Swinger/REUTERS

Podsjetimo, za Los Angeles nastupa hrvatski nogometaš Stipe Biuk (20), koji je od prve minute počeo susret protiv Salt Lakea i igrao do 65. minute. 

Biuk je na utakmici oduševio  Carlosa Xaviera Arguellu, južnoameričkog novinara koji je specijaliziran za aktivnosti kluba iz Los Angelesa. Arguella smiruje navijače Los Angelesa i tvrdi da je klub u dobrim rukama unatoč odlasku ključnih igrača.

– Ako ste se brinuli zbog odlazaka Cifuenta i Opokua, više nemojte. Bogsuz i dvadesetogodišnji Biuk su točno ono što nam treba, pravo osvježenje koje igra jako okomito – napisao je na Twitteru novinar.

Foto: Gary A. Vasquez

Biuk je za Los Angeles FC ove sezone odigrao 23 utakmice u prvenstvu. Njih 12 je započeo od prve minute, a zabio je tri gola uz asistenciju. Od njega se s vremenom očekuje i više, s obzirom da ga je LAFC doveo tek u siječnju.



Source link

Exit mobile version