Site icon svakodnevno.me

U Ateni navodno priveden čelni čovjek Udruge navijača Dinama

U Ateni navodno priveden čelni čovjek Udruge navijača Dinama

Hrvatski državljani koji su sudjelovali u huliganskom okršaju u Ateni dovedeni su na sud u grčkoj prijestolnici, a kako piše Jutarnji list, među njima su i neka policiji otprije poznata imena.

Tako im je potvrđeno da je grčka policija uhitila predsjednika Udruge navijača Dinama, inicijala T.T., koji je prije četiri godine  sudjelovao u tučnjavi Bad Blue Boysa i Torcide na terasi kafića na Trešnjevačkom trgu. Spomenuta udruga ima sjedište na istoj adresi kao i Udruga Bad Blue Boys.

POGLEDAJTE VIDEO: Ulice Atene nakon nereda

Osim njega, priveli su još dva sudionika spomenute tučnjave, inicijala I.K. i D.K., a jedan od njih je navodno vođa navijača austrijskog Rapida. Među uhićenima je i I.L. (25), pomoćni trener u zagrebačkom karate klubu Bushido, a glavni trener kluba potvrdio je tu inforaciju jutarnjem te dodao da je u mlađim selekcijama osvajao turnire u karateu. 

Foto: EUROKINISSI

Jutarnji list doznaje kako je navodno ‘susret’ bio dogovoren, a istaknuti vođe BBB-a brodom su napustili Grčku prije nego što je policija počela ‘češljati’ granične prijelaze. Je li se to doista dogodilo, tamošnja će policija pokušati saznati analizom kretanja te praćenjem broja mobitela i suradnjom s talijanskim vlastima. 

Upitno je zašto AEK ne želi dati snimke nadzornih kamera policiji jer bi se to trebalo podrazumijevati, a to bi moglo biti jedan od velikih dokaza u kaznenom progonu ubojice navijača AEK-a, Michalisa Katsourisa (29). Ispitivanja navijača traju, a nešto više bit će poznato kroz nekoliko dana.



Source link

Exit mobile version