Site icon svakodnevno.me

VIDEO Adana – Osijek: Sažetak utakmice i izjave trenera Stjepana Tomasa

VIDEO Adana – Osijek: Sažetak utakmice i izjave trenera Stjepana Tomasa

Nadali smo se boljem rezultatu, no Osijek je teško nastradao kod Adane Demirspor. Momčad Stjepana Tomasa izgubila je 5-1 i Turci na Opus Arenu stižu s puno rezerve.

Na pola puta su do plasmana u playoff Konferencijske lige, a premda su čuda moguća, teško je za očekivati da bi Osijek mogao proći dalje. Jer u Turskoj je od početka do kraja igrala praktički samo jedna momčad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve je krenulo već u 3. minuti kada je zabio Svensson, a do 16. je bilo 2-0. Strijelac je bio Sari.

Tomas je probao s izmjenama u nastavku, no bivši napadač Gorice Cherif Ndiaye bio je neumoljiv. Prvo je zabio u 52. minuti, a potom izborio penal u 67. kojeg je i realizirao.

‘Bijelo-plavi’ su smanjili golom Šime Gržana iz penala u 73. minuti za kakvu-takvu nadu da bi mogli smanjiti rezultat do kraja i igru “ostaviti živom” u uzvratu. No, točku na “i” stavio je Erdogan u 88. minuti.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tomas: Adana je bila bolja

– Želim čestitati Adani, došla je do zaslužene pobjede. Loše smo krenuli. Razgovarali smo s igračima prije utakmice. Znali smo da će biti teško uz ovaj ambijent i pritisak navijača te da je bitno da ne primimo gol u prvih 15-20 minuta, ali nismo uspjeli – rekao je trener Osijeka Stjepan Tomas pa dodao:

– Dva pogotka smo protivniku poklonili svojim greškama. Nakon toga bilo je teško vratiti se u utakmicu. Imali smo neke prilike, da smo zabili, čak smo se i mogli vratiti, ali to se nije dogodilo. Adana je dobra momčad s talentiranim igračima, a mi moramo znati da kad takva momčad u Europi dobije priliku za gol, ona je i iskoristi.

– Vrućina? Naravno da je jednim dijelom utjecala na nas. Temperatura se u Hrvatskoj trenutno kreće između 22 i 25 stupnjeva. Nismo se mogli priviknuti na ovakvo vrijeme tako da mislim da je i to imalo utjecaja – zaključio je osječki strateg.



Source link

Exit mobile version