Site icon svakodnevno.me

Nova snimka nereda u Grčkoj. Navijači AEK-a krenuli na Boyse, pa pobjegli u suprotnom smjeru

Nova snimka nereda u Grčkoj. Navijači AEK-a krenuli na Boyse, pa pobjegli u suprotnom smjeru

Dok prvi huligani iz Hrvatske pristižu na sud, društvenim mrežama širi se nova snimka početka sukoba ispred AEK-ovog stadiona u kojem je život izgubio 29-godišnji Michalis Katsouris.

Na snimci se može vidjeti kako se navijači AEK-a okupljaju i kreću prema Bad Blue Boysima, a potom i kako bježe u suprotnom smjeru. Huligani iz Hrvatske, potpomognuti navijačima “bratskog” Panathinaikosa, prema svemu sudeći, namamili su u klopu navijače AEK-a koji su trčali glavom bez obzira kad su vidjeli stvarnu brojku suprotstavljenih huligana.

Upravo je tu negdje Katsouris zadobio fatalne ubode nožem. Samo desetak minuta kasnije je iskrvario do smrti. Za njegovo ubojstvo, prema posljednjim informacijama, grčka policija sumnjiči trojicu Grka, jednog Hrvata i Albanca. Jedan od trojice Grka i dalje je u bijegu, a radi se o navijaču s “teškom prošlosti”, koji je tek prije pola godina pušten iz zatvora na uvjetnu slobodu.

Još uvijek nije pronađeno oružje kojim je ubijen 29-godišnji Michalis Katsouris, a zasad je nepoznat i identitet ubojice, no sve će biti jasnije nakon što istražitelji utvrde čiji DNK se poklapa s onim koji je pronađen na žrtvi. Trenutačno se ispituje genetski materijal pronađen u metalnim predmetima i drvenim palicama, kako bi se pokušalo identificirati počinitelja. Istrage se odvijaju u tri pravca, a vlasti su zaplijenile sve mobitele uhićenih i pregledavaju ih radi mogućih dokaza.

POGLEDAJTE VIDEO: Privođenje navijača na sud



Source link

Exit mobile version