Site icon svakodnevno.me

Englezi se boje da dijete Harryja Kanea ne zaigra za Njemačku

Englezi se boje da dijete Harryja Kanea ne zaigra za Njemačku

Najgora noćna mora! Naslov je to engleskog The Suna nakon što su saznali da ‘nasljednik’ Harryja Kanea (30) neće na svijet stići na otočkom tlu. Jedan od najboljih napadača u engleskoj povijest je otišao u Njemačku, a osim za blisku, britanski su se kolege ‘pobrinuli’ i za daleku budućnost.

Naime, Kane sa suprugom Kate (30) ima troje djece – dvije kćeri Ivy (6) i Vivviene Jane (4) te sina Louisa (2), a još nije poznato koji će biti spol trećeg djeteta. Mnogo toga se događalo u pozadini 100 milijuna eura vrijednog transfera u bavarski klub, a između ostalog je i Kate otišla  pogledati nekoliko kuća gdje bi obitelj mogla preseliti, kao i bolnice u kojima bi mogla roditi dijete. A on ili ona bi rođenjem u Münchenu dobili mogućnost birati između engleskog i njemačkog reprezentativnog dresa u budućnosti. 

Foto: PA/PIXSELL

Engleskim riječima, to je baš long shot, ali pedantni Englezi već gledaju daleko u budućnost i brinu se što će biti, ako će biti. Kane ne želi propustiti rođenje djeteta te će se zato dijete roditi u njemačkoj, a na kopačkama ima napisan datum 17.08.2023. pa je to vjerojatno termin rođenja četvrtog djeteta.



Source link

Exit mobile version