Site icon svakodnevno.me

Navijači Cityja ludi za Joškom: Ovaj tip je nevjerojatno dobar, Gvardiol je naš zid u obrani…

Navijači Cityja ludi za Joškom: Ovaj tip je nevjerojatno dobar, Gvardiol je naš zid u obrani…

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su Sevillu u Europskom superkupu 6-5 nakon boljeg izvođenja penala. Nakon prvih 90 minuta rezultat je bio 1-1, stoga je pitanje pobjednika odlučila lutrija penala.

Foto: STOYAN NENOV

Među izvođačima su bili hrvatski nogometaši Mateo Kovačić i Ivan Rakitić. Obojica su bili precizni s bijele točke, a cijeli je suret uz njih dvojicu odigrao i hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (21).

Gvardiol je prvi put počeo utakmicu u prvih 11 Cityja, a odmah se pokazao sjajnim kotačićem u stroju Pepa Guardiole. Gvardiol je na utakmici imao čak 114 dodira, od čega 91 dodavanje. Posebno je impresivno što je odigrao 72 dodavanja na protivničkoj polovici, a 59 ih je bilo uspješno. 

Foto: STOYAN NENOV

Skoro deset puta Gvardiol je unio loptu posljednju trećinu na polovici Seville. Tako je Gvardiol pokazao da itekako može zadovoljiti velike standarde Guardiole, koji posebno voli igrače poput Gvardiola.

Zadovoljni su i navijači Cityja, koji su nakon utakmice zatrpali objavu na Instagramu na profilu Manchester Cityja u kojoj je prikazan Gvardiol s pobjedničkom medaljom oko vrata.

Ovo su samo neki komentari…

– On je naš veliki zid.

– Ovaj tip je nevjerojatno dobar. Ima odlične fizičke predispozicije, fantastičan je u obrani i zna s loptom.

– Odlično odigrano. Sva su mu dodavanja bila točna…

City će u drugom kolu Premier lige ugostiti Newcastle United (subota, 21 sat).



Source link

Exit mobile version