Site icon svakodnevno.me

Millie je spremna oprostiti se od serije koja je proslavila: ‘Sve je ispričano, idem dalje sama’

Millie je spremna oprostiti se od serije koja je proslavila: ‘Sve je ispričano, idem dalje sama’


Zvijezda serije ‘Stranger Things’, Millie Bobby Brown (19) spremna je pozdraviti se s ulogom Eleven, tinejdžerice s telepatskim i psihokinetičkim moćima, koja je obilježila njezin život i karijeru.

– Mislim da sam spremna. Ova serija je bila ključan čimbenik u mom životu, a kraj mi se čini kao završetak srednje škole, zadnja godina – rekla je nedavno, kako piše Vanity Fair.

Foto: OConnor-Arroyo/Press Association/PIXSELL

– Spremni ste krenuti, procvjetati i napredovati i zahvalni ste na vremenu koje ste imali, ali vrijeme je da stvorite vlastitu poruku i živite vlastiti život – objasnila je tako ovaj potez Millie koja je već jednom prilikom izjavila kako ne bi glumila u seriji ponovo da joj plate i 10 milijuna funti.

– Definitivno sam spremna završiti s tom serijom. Osjećam se kao da je mnogo toga ispričano do sada, a u našim je životima taj projekt već jako dugo. Potpuno sam spremna reći zbogom ovom poglavlju svog života i otvoriti neka nova poglavlja. Sposobna sam i sama stvarati priče koje su mi važne i fokusirati se na širu sliku – rekla je glumica ranije.

Jedna od najpopularnijih Netflixovih serija počela se prikazivati u ljeto 2016. kada je Brown imala samo 12 godina, a do sada su objavljene četiri sezone.

Foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM

U međuvremenu, Millie je glumila u nekolicini projekata, uključujući Netflixove ‘Enola Holmes’ filmove, dva nastavka filma ‘Godzilla’ te nadolazećim filmovima ‘Damsel’ i ‘The Electric State’.

Ova serija bila je najgledanija na svijetu prošle godine, a Netflix se nada se da će krenuti stopama Disneyjevog Marvel Cinematic Universea s nizom ‘Stranger Things’ spin-off projekata. 

Foto: PROMO

Zadnja, peta sezona, kraju bi trebala privesti priču o djeci s posebnim moćima i čudovištima s kojima se bori družina iz grada Hawkinsa. Posljednja sezona nastavlja u dobro poznatom Netflixovom formatu od osam epizoda, no detalji nisu poznati, a trenutni štrajk pisaca i glumaca zaustavio je produkciju pa gigant streaminga još nije objavio datum prikazivanja nove sezone.

Foto: PROMO

Inače, Millie nije jedina koja je spremna reći zbogom seriji. Ranije ove godine David Harbour rekao je da iako voli biti dio serije, vrijeme je da ona završi.

Foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM

– Ono što je smiješno je to što kad sam započeo seriju, nisam želio da završi. Zato volim ovu seriju. Bez obzira da li sam glumio u njoj, mislio bih da je sjajna, ali ne želim biti samo taj lik – rekao je David koji u seriji glumi Eleveninog posvojitelja i šefa policije, Jima Hoppera.

Foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM

Osim što je ide na poslovnom planu, Millie cvjetaju ruže i u ljubavi. U travnju ove godine je objavila na društvenim mrežama kako se zaručila za Jakea Bongiovija (20).

Jake je sin glazbene legende Jon Bon Jovija (61). U više navrata je rekao kako ne planira krenuti očevim stopama, a od 2020. godine studira na privatnom njujorškom sveučilištu Syracuse.

Sa svojom djevojkom, u javnosti se počeo pojavljivati još u lipnju prošle godine, ali tada su rekli da su samo prijatelji. Kasnije su na Instagramu priznali da je između njih ipak nešto više od prijateljstva.

Foto: Instagram/Millie Bobby Brown

 



Source link

Exit mobile version