Site icon svakodnevno.me

Bišćan: Ovo je najgori trenutak u mojem životu. Izgubili smo prolaz na najgori mogući način

Bišćan: Ovo je najgori trenutak u mojem životu. Izgubili smo prolaz na najgori mogući način

A što mogu reći?! Izjavio je to trener Dinama, Igor Bišćan, nakon šokantnog poraza od AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo je imao prolaz u rukama sve do 92. minute, kada je Araujo zabio gol nakon kornera. Grci su dobili i penal kojeg je obranio Dominik Livaković, ali je Domagoj Vida pospremio odbijenu loptu u mrežu…

– Dečki su odigrali junačku utakmicu, bili su vrlo borbeni. Došli smo u Ateni igrati pod ovakvom atmosferom, a dečki su odradili sve kako treba. Bili smo jako blizu. Stvarno ne mogu opisati kako se osjećam, ovo je vjerojatno najgori trenutak u mojem životu. Bili smo blizu stvarno nevjerojatnog podviga, a sad smo jako tužni i razočarani – rekao je Igor Bišćan nakon utakmice.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nije htio ulaziti u detalje. Poput onoga da je na utakmici napravio samo jednu zamjenu – Antonio Marin za Darija Špikića u 86. minuti. 

– Možemo sada analizirati koliko god hoćemo. Mislim da ovo nije trenutak za ništa. Žao mi je dečkiju, došli smo ovdje i ovako odigrali. Bili smo toliko blizu i onda na najgori način izgubili prolaz. Stvarno nema smisla ništa drugo komentirati – zaključio je Bišćan.



Source link

Exit mobile version