Site icon svakodnevno.me

Tko bi trebao biti sljedeći trener Dinama?

Tko bi trebao biti sljedeći trener Dinama?

Igor Bišćan je ‘bivši’! Uslijed loših rezultata na otvaranju sezone i ispadanja iz Lige prvaka, Dinamova uprava odlučila se na promjenu trenera. 

POGLEDAJTE VIDEO:

A Dinamova uprava brzo je riješila pitanje tko je sljedeći. Igor Bišćan naslijedio je Antu Čačića, u Maksimiru su vjerovali kako je bivši izbornik mlade reprezentacije idealno i dugoročno rješenje, no Bišćan u 16 utakmica na klupi Dinama nije ‘kupio’ ni navijače niti vrh kluba. Vrijeme je za sljedećeg…

Najveći favorit za preuzimanje Dinamove klupebio je Sergej Jakirović te ubrzo potpisao ugovor. Trener Rijeke pokazao se kao odličan strateg, no Dinamo će tu zasigurno morati i platiti odštetu. Visoko je kotirao i Željko Sopić, koji je preporodio Goricu. On zna kako diše Dinamo i Zagreb. Međutim, zna i Bišćan, pa eto ga na izlaznim vratima Maksimira. 

Jedan od kandidata bio je i Goran Tomić. Bivši trener Lokomotive i Rijeke bez posla je od konca lipnja, kada je raskinuo ugovor s Al-Nasrom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a u kontekstu novog trenera Dinama uvijek se spominje i Vahid Halilhodžić koji, doduše, još uvijek nije odlučio hoće li u mirovinu. Dinamova uprava jako cijeni i Gonzala Garciju, bivšeg trenera Istre koji je bez posla od kraja prošle sezone. Urugvajac španjolskih korijena odličan je s mladim igračima, ali ipak su se odlučili za Jakirovića. Smatrate li da je to bio najbolji izbor?



Source link

Exit mobile version