Site icon svakodnevno.me

Doznajemo: Marko Pjaca vraća se u HNL, na korak je od Rijeke!

Doznajemo: Marko Pjaca vraća se u HNL, na korak je od Rijeke!

Svojevremeno je bio jedan od najvećih hrvatskih talenata, predviđala mu se velika karijera, ali nažalost, ozljede su ga sputale na putu do nogometnih visina, a sada će, čini se, karijeru pokuđati oživjeti na Rujevici!

Kako doznajemo, bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca na korak je od Rijeke. Iz pouzdanih izvora bliskih klubu saznajemo kako je igrač Juventusa dogovorio sve s klubom, a riječ je o jednogodišnjoj posudbi. Iz kluba ništa nisu htjeli potvrditi, ali pregovori su daleko odmakli. Ako se pregovori uspješno završe, čemu se nadaju na Rujevici, Pjaca bi vrlo brzo mogao postati novi napadač Rijeke.

Pjaca je iz Dinama je otišao još 2016. godine za 29 milijuna eura prema Transfermarktu. Bio je neizbrušeni dijamant, predviđale su mu se najveće stvari, a čim pomalo škrta na džepu ‘stara dama’ toliko izdvoji za vas, onda znate da se nešto veliko sprema.

Nažalost, kako to inače bude, put prema nogometnim visinama prekinula je teška ozljeda prednjeg križnog ligamenta na prijateljskoj utakmici protiv Estonije prije pet godina. Nikada više nije bio isti, a da stvar bude gora, sličnu ozljedu ponovio je dvije godine kasnije.

Nove terapije, naporni treninzi i što je najgore, oporavak od godinu dana. Priliku za povratak među nogometnu elitu tražio je na posudbama u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu, Genoi i Torinu, ali kada god bi uhvatio ritam i pokazao naznake onog božanstvenog talenta, opet bi ga ozljede izmaltretirale.

Bez obzira što nije ostvario karijeru koja mu se predviđala, nogometni svijet i dalje zna o kakvoj klasi je riječ. Jak na nogama, okomit i brz kao strijela. Igrač koji bi mogao igrati u najboljim svjetskim klubovima, ali samo kada bi se božica Fortuna malo naklonila i lišila ga ozljeda.  



Source link

Exit mobile version