Site icon svakodnevno.me

Rijeka – Lille: Izjave Hrvoja Smolčića, Tonija Fruka, Lindona Selahija i Veldina Hodže

Rijeka – Lille: Izjave Hrvoja Smolčića, Tonija Fruka, Lindona Selahija i Veldina Hodže

Ne znam što reći. Dobro smo parirali Lilleu, na trenutke bili bolji. Nisam imao osjećaj da nam mogu zabiti, nisu stvarali šanse i dobro smo igrali obranu. Jako dobro smo analizirali i jako dobro igrali kako smo htjeli. Čovjeku se odbilo na noge, točno njemu u 110. minuti… Tužan sam i ljut, ali nemam nikome što zamjeriti, rekao je nakon ispadanja Rijeke iz Konferencijske lige junak Riječana Hrvoje Smolčić.

Lille je prošao dalje golom Jonathana Davida u 108. minuti. Rijeka je hrabro pala tek u produžetku iako je dojam da Francuzi nisu bili ništa bolji i da je momčad Željka Sopića lako mogla i trebala ići u grupnu fazu.

Statistika utakmice Rijeka – Lille

Foto: Sofascore za 24sata

Heroj je bio domaći riječki dečko Hrvoje Smolčić koji je zabio svoj prvi pogodak za Rijeku.

– Drago mi je zbog svih, ne zbog sebe. Govorili su mi prije utakmice i zezali smo se “daj ga zabij više”, i jesam. Ne bih ni rekao da je ovo senzacija, to bi trebala biti naša realnost.

Fantastična atmosfera na Rujevici?

– Bacam aut dosta puta, čuješ podršku. Stvarno lijepo za čuti. Naježiš se… Žao mi je da taj gol nije mogao dati nešto više ekipi. Imamo novu utakmicu za tri dana i idemo dalje.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Odličnu utakmicu odigrao je i Toni Fruk.

– Počeli su me hvatati grčevi u produžecima. Bila je potrebna zamjena da uđe nova energija. Naklon do poda dečkima na borbi. Šteta što nismo nagrađeni, došlo je do pada koncentracije pa smo primili gol. Glavu gore i idemo dalje.

– Sopić? Izašli smo puno energičniji nego u Francuskoj. Trener Željko je donio novu energiju, znamo se iz Gorice. Nema straha za Rijeku, tako ćemo izgledati i dalje u prvenstvu.

– Pohvale Rijeci i Armadi na podršci. Na njihov pogon smo izdržali 90 minuta i produžetke, sreća nije bila na našoj strani.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Svoj doprinos dao je i Lindon Selahi. Bio je na razini kao i ostatak momčadi.

– Nemam riječi kojima se mogu zahvaliti publici. Naježio sam se kad sam izašao na teren. Bili smo blizu, bilo smo borci i unatoč ispadanju ja sam ponosan na moju momčad. I trener nam je u svlačionici rekao da je ponosan kako smo se nosili s jednom tako velikom momčadi kao što je Lille.

Veldin Hodža imao je odličnu šansu u 6. minuti. Golman Lillea Chevalier je nevjerojatno obranio.

– Dali smo sve od sebe, šteta. Moja šansa? Ma ja sam ju valjda prvi već vidio u golu. Pao sam od očaja kad mi je čovjek obranio. Da sam zabio možda bi se sad radovali. Umoran jer stalno igram? Ma nisam. Idemo jako u nedjelju.



Source link

Exit mobile version