Site icon svakodnevno.me

Tottenham zabranio Harryju Kaneu da se pozdravi sa suigračima u svlačionici

Tottenham zabranio Harryju Kaneu da se pozdravi sa suigračima u svlačionici

Ne postoji nogometaš koji je za Tottenham odigrao više utakmica ili zabio više golova. U klub je došao kao 11-godišnjak i njemu proveo gotovo dva desetljeća, no Daniel Levy i društvo očito smatraju da Harry Kane (30) ne zaslužuje dostojanstven oproštaj od Spursa.

Prema pisanju engleskih medija, Tottenham je svom legendarnom napadaču nakon dogovorenog transfera u Bayern zabranio dolazak u trening centar kako bi se pozdravio s igračima s kojima je dijelio svlačionicu i koje je vodio kao kapetan. Navodno je o svemu obaviješten e-mailom.

Foto: SCOTT HEPPELL

Ružan je to i sramotan način za rastanak s igračem koji je klubu dao sve (435 utakmica, 280 golova i 64 asistencije), koji bi u svojim vitrinama vjerojatno već imao brojne trofeje da je igrao u nekom drugom, većem klubu. Međutim, on je bio lojalan svom Tottenhamu zbog čega ga je danas poznat kao najbolji nogometaš u povijesti bez ijednog osvojenog trofeja.

No, za to sad ne treba brinuti. Bayern je veliki favorit za osvajanje njemačkog prvenstva i kupa, a i u Ligi prvaka će imati što za reći. Kane je u tri nastupa za Bavarce zabio tri gola, uz jednu asistenciju.



Source link

Exit mobile version