Site icon svakodnevno.me

Pjaca službeno u Rijeci: Neću davati nikakve ‘bombastične’ izjave, želio sam novi početak

Pjaca službeno u Rijeci: Neću davati nikakve ‘bombastične’ izjave, želio sam novi početak

Nakon sedam godina u inozemstvu, u HNL se vraća Marko Pjaca (28)! Rijeka je danas službeno potvrdila dolazak svojevremeno najvećeg talenta hrvatskog nogometa koji stiže nakon raskida ugovora s Juventusom, za koji je zbog brojnih ozljeda odigrao tek 21 utakmicu.

– Došao sam u Rijeku zato što mislim da je u ovom trenutku to najbolji izbor za mene. Imao sam se želju vratiti u Hrvatsku, novi izazovi, novi početak, stvarno se veselim i jedva čekam početi – kaže Pjaca.

Rijeka je kasnim golom Jonathana Davida ostala bez Europe, a sada se okreće izazovima u prvenstvu i kupu.

– Ekipa je ostavila odličan dojam, po meni su zaslužili proći. To se, nažalost, nije dogodilo. Ništa, okrećemo se HNL-u. Nadam s da ćemo ostvariti dobre rezultat i razveseliti publiku.

Foto: HNK RIJEKA

Pjaca je otišao iz Dinama u Juventus za 29,6 milijuna eura, što ga čini drugim najvrjednijim izlaznim transferom u povijesti hrvatske lige, za koju nakon igranja u Italiji, Belgiji i Njemačkoj, kaže da je na dobroj razini.

– Pratio sam ligu. Mislim da je HNL kvalitetniji nego što se misli i nego što ga ljudi doživljavaju. Dobra je liga i mislim da ima dosta talenata, igra se dobar nogomet. Veselim i nadam se da ćemo odraditi dobru sezonu.

Foto: HNK RIJEKA

A što navijači Rijeke mogu očekivati od Pjace?

– Neću davati nekakve bombastične izjave. Mogu očekivati da ću dati sve od sebe za Rijeku i da se nadam da ćemo im pružiti puno veselja.

– Zdrav sam, 100 posto, a što se tiče spremnosti, vidjet ćemo kad krenem trenirati s momčadi. Trenirao sam i pripremao se, ali treba vidjeti na kakvom sam nivou na treningu s momčadi, ali mislim da sam na dobrom i da sam spreman već za sljedeću utakmicu – kazao je Pjaca i dodao:

– Hoću li igrati sljedeću utakmicu? To je pitanje za trenera, ali ja sam spreman.



Source link

Exit mobile version