Site icon svakodnevno.me

Dinamo poslao ponudu Rijeci za Nediljka Labrovića

Dinamo poslao ponudu Rijeci za Nediljka Labrovića

Nakon što je Rijeci “oteo” trenera, Dinamo sad želi izravnom konkurentu za naslov uzeti i kapetana! Nediljko Labrović (23) na meti je “modrih”, točnije Sergeja Jakirovića i Gojka Mrčele.

Trener Dinama nije zadovoljan s Ivanom Nevistićem pa se član hrvatske reprezentacije, koji još uvijek čeka debi za istu, nameće kao logično rješenje za sigurnost među stativama.

Iz Maksimira su već navodno poslali ponudu od dva milijuna eura prema Rujevici, no obzirom na zahlađenje odnosa na relaciji Dinamo-Rijeka zbog Jakirovog slučaja, Damir Mišković mogao bi biti jako tvrd u pregovorima i ne odstupati za jedan jedini euro. Labrović ima ugovor s Rijekom do 2025. i, kao svi ostali igrači ‘bijelih’, na prodaju je. No, predsjednik Rijeke neće pristati na ništa manje od ponude koja će ga ‘izuti iz cipela’, a ta cifra je puno veća od dva milijuna eura.

Prisjetimo se da je ne tako davno Matija Frigan bio na korak do Maksimira, no ponuda Westerloa bila je veća pa tako bivši napadač Rijeke danas zabija u dresu belgijske momčadi, a ne aktualnog hrvatskog prvaka.  A bila su to vremena dok su Rijeka i Dinamo bili u dobrim odnosima… Naravno, uvijek postoji šansa da će Dinamo ponuditi ogroman novac, dodatne igrače i/ili postotak od buduće prodaje tako da u ovom trenutku još ništa nije sigurno.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Dinamo je Uefi poslao popis igrača za Konferencijsku ligu što znači da Labrović ne može igrati grupnu fazu u Europi, no aktualnom je prvaku puno važniji rezultat u prvenstvu. Prijelazni rok traje do 8. rujna, a do tad će najveći konkurenti za naslov (Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osijek) gotovo sigurno dodatno pojačati momčadi.



Source link

Exit mobile version